Followers

2013/10/04

Tak Sampai Seru lagi???




















Assalamualaikum..
Selamat Pagi..
Hujan rahmat pagi ini...
Alhamdulilah.....


Hari ini sue cuti....
Ingatkan nak g jogging(─‿‿─)
haha.....
last2 hujan..terpaksa la....
mengular kat rumah....haaha

Back to the tittle "Tak Sampai Seru lagi???"
Nak tahu?
Jom kita saksikan Video Ini...


17 comments:

  1. Salam pagi Sabtu Sue.. semoga sentiasa ceria.. :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih atas perkongsian video ni kak.. zizie suka tgk kak heliza punya pemakaian ... sejuk je mata memandang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu....:) bersungguh sungguh kak heliza beri ceramah...:)

      Delete
  3. dulu masa mama belum mengandungkan sufi, selalu jogging.. setiap pagi.. sekarang dah ada anak no 2 ni, malasnya makin menjadi-jadi, last2 berat pun tepu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..yeke kak...hehe...kena rajin kalo nk jogging nie...
      pasni mama bawak la anak mama sekali hehe

      Delete
  4. Salam sue...hujan rahmat tu..lagi la lapar perutkan...?

    Alahai...video lg...x blh nak komen...akak stay kat manjung perak...lappy takde dik,dlm proses pembaikan..hehe..susah nak tulis entry...ni akak guna hp je..tu yg malas nak tulis kat chatbox,x tgk video..line slow...tgk blog ni pun via mobile site je..kalau line ok br blh tgk via web version....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak.....xpela kak..singgah blog pown dah terima kasih dah...
      sue dulu stay perak jugak kat kemunting

      Delete
  5. akak tak dapat tengok video tu.. internet akak slow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpela kak...tq ye singgah blog sue

      Delete
  6. di mana ada kemahuan , di situ Allah bukakan jalan ...

    ReplyDelete
  7. rasa macam nak start jogging minggu depan laa, nak kurangkan berat ni sikit..hihi

    ReplyDelete
  8. he3..bab video ni lemah skit..kena tggu lama =) skrg acik hujan je..sori xdpt nk tgok..line tenet tenat..kui3..nk buka blog sndri pn mlas dgn line tenet xok neh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe...xpela faiz....sue pown kalo line slow....xbukak gak..
      post entry pastu tutup

      Delete
  9. Line slow Sue macam siput..tak leh nak tengok .

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ