Followers

2013/10/04

Jom Kira Hutang...




















Assalamualaikum...
dah 5.36 pm...
yahoo!!! nak balik....

Gaji dah dapat...
sementara nak tunggu balik...
sue amik kakolator...
kira hutang....hahaha
bukan kira perkara yang nak dibeli
tapi duit yg perlu dibayar,
separuh gaji bila dikira.....=.=
haha...xpe2.....






















Insyalllah....
mudah mudahan...
sue dimurahkan rezeki selalu...
Allah s.w.t ada...
jangan risaw...
kita bagi lebih...
triple chesse kita dapat...
relax sue...
relax.....hihihi

18 comments:

  1. Salam sue...

    In sya Allah..akakpun mcm tu...tak byk membelipun....apa yg perlu je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam....betol tu kak...nseb bek xkawin lagi....hehe
      kak xsabar ni nak tahu sambungan cerita kucing akak tu...:p

      Delete
  2. biaselah :) insyaAllah bila dah habis hutang ..leganya

    ReplyDelete
  3. Relax je Sue.. mudah2an dimurahkan rezeki selalu.. amin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kaseh doakan sue...amin2....en kahir pown sama...amin

      Delete
  4. salam kacang buncis..so ada extra tak lepasa tolak hutang ..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...ada kak...cukup2 makan sebulan je...:P

      Delete
  5. Biasa lah tu kan... Hidup zmn skrg.. Moga dipermudhkn sgala urusan...

    ReplyDelete
  6. semoga sue dimurahkan rezeki.. hutang dan kehidupan sekarang tak dapat dipisahkan.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak....xpela kak dunia...mmng selalu ada masaalah..
      cuma kita kena pandai nk mengatasi...

      Delete
  7. kasi langsai dulu hutang,
    pastu blanja shark ok.
    hehe.

    ReplyDelete
  8. Betul tu Sue. Kadang-kadang duit yang kita terima cuma ' lalu di dompet ' kita sahaja. Dah ada bahagian yang menanti setiap bulan untuk dilunaskan. Apa pun..ermmm alhamdulilah kerana mendahulukan hutang dari yang lain. Sabarrr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...kak lyn dah kawin lagi lakan.....sue yg xkawin lagi nie pown dah terasa....apatah lagi dh berkawin...moga2 dipermudahkan urusan...amin

      Delete
  9. Amin =) bgusnya dia..relax btol..yg pntg hutang 2 langsai..kn2

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh...relax ler faiz..xrelax...tido xlena la

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ