Followers

2013/10/04

Bila Di Jalanraya





























Assalamualaikum..
Salam jumaat...
Hari ini lambat sikit update 
entry sbab ada keja luar....≧◠◡◠≦

panas terik jugak hari ini...
semalam hujan lebat...(>‿◠)

Back to the tittle"Bila Di Jalan Raya"
korang tahu...sue g keja naik apa?
naik mcm gambar kat atas tu≧◔◡◔≦
pecaya x?haha....(─‿‿─) baik bgtawu jalan kaki je...haha
haha....xla guraw jela...


sue naik skuter ego s....
xpernah tgk?(─‿‿─) mcm jakun sgt pulak...haha
meh sue nak tunjukkan...
taraaaaaaa............



















(─‿‿─)nampak sgt copy kat google...
a...ah memang copy pown...haha
sue lupa nak snap....gambar moto sue..
(─‿‿─) ke malu?seminggu xbasuh moto...haha
lebih kurang la..haha

Actually sue bukan nak story 
tentang skuter sue tetapi...
nak story tentang kesalahan yang 
selalu sue buat bila bawak skuter...
haha....
first time buat entry malukan diri haha

But...
sue harap bloggers semua jangan buat mcm sue 
lah ye...haha..(─‿‿─)entah2x kau sorang je
yang naik skuterr..org lain nek keta....haha

mungkin rezeki xdak lagi nak naik keta...
(─‿‿─)ayat pasrah 55
berbalik kepada tittle!!
apa kesalahan sue...
























Signals

hahaha....gelak seketika...☜(ˆ▽ˆ)
cer tengok atas...
masa time buat latihan 8 jam motosikal...
semua org kena buat isyarat mcm tu kan...
serius ta boleh lupa...haha
rasa mcm haha...xnk sebut lah....
korang tahu2 pikir la....hahaha


malu kot....haha
tapi lama2..dah lali la...haha
dengan topinya yang...arghhh...hangit baunya...
haha....☜(ˆ▽ˆ)

kat jalan raya ada sapa2 buat isyarat mcm nie x?
haha...kecuali yang lampu signal rosak....boleh la....
☜(ˆ▽ˆ)dah nak terburai perot gelak....

cukup2.....(─‿‿─)
sue seorang yang pelupa....
semua menda sue lupa..
kecuali makan sue xlupa....haha(>‿◠)✌ cerdik x perot saya?
sue selalu lupa nak bagi signal nak belok kanan or kiri...
naik moto...ke tengah mimpi atas moto pown sue xtahu...haha


Terkejot Berok























haha....bukan terkejot
sebab berok ada kat jalan raya...☜(ˆ▽ˆ)
tapi terkejot bila tengah tunggu isyrat hijau..
tiba2 ada kenderaan jalan...dengan slumber kita 
pown sekali jalan...☜(ˆ▽ˆ)
tengok2....lampu isyarat merah lagi....haha


Tongkat Atok



















Haha....bukan tongkat atok
tapi tongkat moto...(─‿‿─) sue pgl tongkat?
korang pgl apa...
tak paham buat2 paham ye...haha
sue pon ada juga masaalah lupa
nak togkat moto...bila bawak skuter je...
dengar bunyi pelik...
haha...buat takot..
rupanya xtarik tongkat moto....☜(ˆ▽ˆ)

korang ada cita menarik x?
kogsi la....sue nak taw...
nak tumpang gelak sekali....haha☜(ˆ▽ˆ)

Mata2 Blog Pilihan
AisKrim Nasik Lemak

21 comments:

  1. semuanya pernah berlaku pada akak masa zaman-zaman bawak moto dulu.. Tapi apapun, berhati-hatilah memandu motosikal.. Risiko kemalangannya amat tinggi

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kak...akak sue ckp sue bwk moto mcm bawak moto roda 3 hahahaa...:P

      Delete
  2. fizi bukan nak salah kan sapa2 la..tapi reality nya ada sesetengah perempuan mmg akakn berlaku sepertu sue apabila ambil ujian memandu..hihi lucu pun ada bca entrti sue :) salam jumaat ye..hari ini fizi x der entri..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...serius xleh lupa...fizi.....hehehe

      Delete
  3. Salam sue...

    Adoii..sue nih..akak selalu dgr cite kwn mcm yg sue cite nilah..tp akak serius takut naik motor,nak bawa lagi la tak pandai,sedangkan menumpang di belakangpun akak takut...x ingat bila last naik motor....rasanya dlm hidup,ada dua tiga kali je naik motor,itupun tumpang kawan,jln2 dlm taman je...br je start motor...akak dah jerit kuat2 minta dia berhenti n turun...gayat la sue.....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe perangai macam sue masa dulu first time bawak moto...hehe

      Delete
  4. Oppppsssss...akak nak ucap tahniah pd sue sbb cikgu memandu akak ms amik lesen keta dulu kata,org yg pandai bw motor ni,org yg terer sbb motor ada dua tayar je,keta ada 4 tayar...rasa terhina betul masa tu tau sue...huhu..

    In sya Allah..nanti sue dpt la keta bila ada rezeki.....hati2 ye sue bila bw motor tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpela la kak...sebb sue sorang je....sue xkesah sgt naik moto...tapi time hujan tu la kan...=.=

      Delete
  5. Oppppsssss...akak nak ucap tahniah pd sue sbb cikgu memandu akak ms amik lesen keta dulu kata,org yg pandai bw motor ni,org yg terer sbb motor ada dua tayar je,keta ada 4 tayar...rasa terhina betul masa tu tau sue...huhu..

    In sya Allah..nanti sue dpt la keta bila ada rezeki.....hati2 ye sue bila bw motor tu....

    ReplyDelete
  6. bahaya la sue lupa bagi signal tu.. akak takde lesen motosikal pun.. dah lama juga tak bawa.. hehe.. hati-hati bawa motosikal tu sue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok kak....hehe mknnya xlupa kak....sanggup berhenti kedai mkn..:P

      Delete
  7. comel je pmpuan bwk skuter..TB bawak GT hehehe..

    ReplyDelete
  8. Klu tengah bawa moto, terjumpa beruk mcm tu.. mau x terkejut beruk :D :D.. Salam Jumaat Sue :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..moto berpusing 360 darjah la haha
      salam jumaat jugak

      Delete
  9. Heee... Xpnh buat semua tu sbb x reti bwa moto.. Hehe penakut sikit... Tpi klu drift ok je.. Hehe

    ReplyDelete
  10. awek skuter upanyer:)
    shark g keje pn naik moto.
    lagi cepat sampi.
    nk buat signal kt atas?
    NO WAY.
    hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....nak jadi awek keta...xberkesempatan lagi :P

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ