Followers

2013/10/05

Pagar makan padi























Assalamualaikum....
Selamat Pagi Semua...≧◠◡◠≦
Semalam cuti kan?
amacam?best(─‿‿─) ke stay kat rumah mcm sue...haha
Hope semalam cuti...
dah rehatkan diri..
hari ini datang kerja dalam keadaan ceria
dan sihat walafiat....amin...

Pada sesiapa yang ada 
masaalah jangan bersedih...
selalu berdoa....
moga2 Allah s.w.t mempermudahkan urusan kita..
pandang dunia dari dimensi akhirat.
insyalllah kita kan rasa masaalah dunia nie kecil sahaja..(>‿◠)✌


Berbalik kepada entry sue
kali ini..
sue nak tnya,kat sini..
ada x sapa2 yang  tak pernak seumur hidup tengok padi?
(─‿‿─) xkan xpernah tengok?dalam tb ada tunjuk...

Actually hari2 sue g kerja....
hari2 sue tengok padi......
dan bila sue lihat....rasa tenang sangat...
dan rasa kagum dengan ciptaanNya...

Sue nak tunjuk kat korang ...
tapi sekarang musim ambil padi..
so snap gambar air pasang jela...hehe.
nak tgk?(─‿‿─) xnk tengok...nak tutup mata..⁀⊙﹏☉⁀


































(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)

Dua gambar daripada gambar ats tu...
kat belakang rumah sue...
dan gambar akhir sekali tu...
jalan yg sue lalui nk g kerja....
nampak x side mirorr tu..haha⁀⊙﹏☉⁀


Mata2 Blog Pilihan
Panggilan Papa  & Mama

18 comments:

  1. Slm sue..

    Alahai,komen akak mcm tk lekat je..hehe..akak tulis lag..sue kat pantai timur ke tu?kat sini,masih cuti,ahad dikira hari minggu,.seronoknya ada pemandangan mcm tu kat belakang rmh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam....ha..dh tgk dah kak...hehe lawa kak...:)
      a...ah..umah sue dekat ngn padi

      Delete
  2. sue nie anak pesawah ke?..mesti dah lali kan dngan kerenah padi..x tangkap belut ke?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....tu padi org lain la....heehe nak mampos :P...
      xtangkap...ade belut ke kat padi?=.=

      Delete
  3. tenang pandangan tu...lama x main kt sawah...rindu lah pulak nk duduk ditepi sawah =)

    ReplyDelete
  4. cantik kan, kawasan awah padi, kalau balik kg hubby akak kat perak tu, suka lalu bila time dia mula menghijau. Sayup je mata memandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2...kalo stress sue tercegat la kat tepi tu..hehe

      Delete
  5. saya hari2 nak g universiti pun mesti lalu kawasan padi..tenang je tengok kan :D

    ReplyDelete
  6. rumah mama kat kampung dekat dengan sawah pagi, di tanjung karang.... :) seronok sangat..

    ReplyDelete
  7. Cantik permandangan.. hijau yg sgt mendamaikan.. :)

    ReplyDelete
  8. lama tak pernah tengok sawah...acik suka tengok sawah..tangkap belut dan ikan..best ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....msti mkn belut....nie...kan =.=

      Delete
  9. Seronoknya tgk padi hari2... Dh xde dh kt umh saya.. Dh tggl bkas aje.

    ReplyDelete
  10. 2 gambar di atas memang sangat cantik. Syahdu mata memandang.

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ