Followers

2013/10/20

Sosnya























Assalamualaikum...
Selamat petang...
bukannya nak ckp sue
xdak modal nak buat entry
haha (─‿‿─) nampak sos terpacak atas tu?
just nak bagi tahu 
sue cukup suka
dengan sos Life nie....
hihihi...

cicah pulak dengan
ayam kepci....⁀⊙﹏☉⁀KFC
perghhh...
sue suka...haha

bloggers mama ada cerita tentang kicap
hehehe....
sue cerita tentang sos pulak...
hehe..ilham dari bloggers mama la ni≧◔◡◔≦

Mata2 Blog Pilihan

8 comments:

  1. Salam petang Sue.. mmg best sos tu.. kt kfc pun guna sos tu..
    Semoga ceria dihujung minggu :)

    ReplyDelete
  2. salam sue..

    sos life ni memang kegemaran akak juga tau sue...

    ReplyDelete
  3. baru je akak makan sos tu dengan KFC petang tadi.. hihi..

    ReplyDelete
  4. ada juga entri =) kan2..dah lama xmkan kfc..nyum3..sy suka sos thai..sdap jgak 2

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ