Followers

2013/10/20

Bahana Candy Crush





















Assalamualaikum..
Selamat Pagi semua...
Harap semua dalam keadaan
sihat sentiasa....

cer tengok berita diatas...
apa pandang kawan2 semua?
semakin menjadi jadi pulak
sekarang ye.....(─‿‿─) fone kita xada android

27 comments:

  1. Replies
    1. hehe betul la .sue xpena main tapi sedara selalu main

      Delete
  2. dh jd fenomena dh Candy Crush ni...nasib baik saye x terjebak nak main...xde mase lg pon...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...budak2 muda selalu main nie hehe

      Delete
  3. sane sini semua dok main candy clashhh hehehe..TB dlu main pastu mls daa hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la..yg pkai fon android semua ada games nie kan tb....hehe

      Delete
  4. Saya x main game ni.. tp mmg bnyk dengar cerita yg game2 di fb atau lain2 mmg boleh ketagih klu bermain terutamanya candy crush ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....kalo bg kat anak2 nie....buku ntah ke mana

      Delete
  5. sy pernah ketagih dulu tapi bila si anak mula protes, sy stop terus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ija dah kawin ye hehe ingat x kawin lagi

      Delete
  6. Memang bahaya..tak kira usia yg ketagih game ni tau sue...

    P/s...akak punya blog tk tau la dh gelong kot...setiap laters entry di bloglist akak tak naikpun...lambat baru naik...tu yg akak br sedar ada entry nih...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe xpa kak...nk jenguk pown da ok..:) tima kasih kak sentiasa baca entry sue ye

      Delete
  7. sue.. dulu kite pun main gak.. pastu dok pikir, tak jd kerja, remove game tu.. :) apapun.. pucuk pangkal is hati.. kan?

    ReplyDelete
  8. err..permainan ni bermusim...sama macam angrybird dan zombieplant dulu

    ReplyDelete
  9. Salam saya main kat pc @ laptop je hehehe, kat fon xleh nak dwnlod sbb cikai punya fon huuuuhuhu...

    ReplyDelete
  10. woooooooww bahaya jgk candy crush nie .hahaha acik baru main satu stage dah bosan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...sue pena mian...mcm game budak2 saja....hehehe
      heran la smpai ketagih hehe

      Delete
  11. huhuhu terasa saya,, aik sya main kt pc @ laptop je sib dlam fon xleh nak dwnlod sbb hp main in taiwan hahahha cikai...

    ReplyDelete
  12. bahaya tu..ni dah jd mcam ketagih game..kdg2 game ni bagus..tp kalau dh ketagih..boleh jd lalai..nsb baik xminat game budak2 ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu faiz....ai...lama xdgr berita bz yee

      Delete
  13. ramai orang yang terlalu obses.. bahaya tu..

    ReplyDelete
  14. dh unstall.. lama2 jadi bosan plak main game nih..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ