Followers

2013/10/08

Orang tak buat saya buat
























Assalamualaikum..
Selamat pagi..≧◔◡◔≦
Buat apa tu?
baru lepas meeeting ke...
or dok rumah and pikir nak masak apa hari ini?
pada yang isteri sepenuh masa...
hehehe≧◔◡◔≦mak sue masak ketam kot hari nie....
best!!!

Ha!!! nak tahu tak??
semalam stress jugak la...(>‿◠)✌sabar2x
sebab air xkeluar dari paip...(─‿‿─)xde air la tu...choii
nasib baik dah mandi...
on the spot...
sue tanya mak

sue :mak air kena potong eh??? xbayar lagi
mak : potong apanya!! air xde 3 hari...

(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
(─‿‿─)nah.....3 hari sue xmandi la
jawapnye....hahahaa☜(ˆ▽ˆ)

hadoi..magrib x solat lagi nie...
(╥﹏╥)sue duduk ats sofa n sue 
fikir....mcm mana nk solat kalo xdak air??⁀⊙﹏☉⁀

ha!!tiba2 terpikir....
nak cita malu ar....hahaha
hodoh perangai....hahaha☜(ˆ▽ˆ)
kena cita jugak...≧◔◡◔≦


sue g dapur...
amik air masak...(─‿‿─)boleh diminum..
mak sue selalu letak dalam jar besar..
sue amik...sue buat air wuduk..
habis 1 jar....
hahahhaa....

Pagi tadi kena marah....hahaha
alhamdulilah..pagi nie ada air pulak...
mcm tahu2 je..pagi2 nak mandi..nak g kerja...
air ada pulak...≧◔◡◔≦ mak ckp 3 hari??

dugaaan.....dugaaan...
baru sue tahu pentingnya air dalam
kehidupan ≧◔◡◔≦


Mata2 Blog Pilihan
Cantik Tapi Merbahaya

27 comments:

  1. haha hebat. berfikir di luar kotak.

    ReplyDelete
  2. Salam sue...

    Bukan meeting..tgh eating...harini bekpez mee goreng,itupun beli je...sorg makan,kalau masak rugi je...

    Memang penting air dlm kehidupan....habis air satu jag...nasib ada air lain utk diminum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak...hehe baru sue rasa pentingnya air tu kak

      Delete
  3. sabar aje la kan sue.. akak kalau takde elektrik ok lagi.. tapi kalau takde air susah..

    ReplyDelete
  4. haa sib baek pg td ada ayaq !! ..syukuralhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...sue ckp kedah sat g depa xpaham pulak...hehehe

      Delete
  5. assalam Sue... uniknya nama blog...kacang buncis... hehee...
    tanpa air manusia tak boleh hidup Sue...

    ReplyDelete
  6. cantik gambar kepala paip tu.....

    ReplyDelete
  7. hehe..pnh kena ptong air ke sblum ni?? air ni mmg pnting =) rsanya lbih baik xde elektrik drp xde air kan..kalau nk berwudhuk..air 1 botol mineral pn dah ckup bg sy..he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sue satu jar...sue byk lagi la yer...wuekkkkk hehehee

      Delete
  8. Air sumber kehidupan. Blogwaking tengahari Sue - smile.

    ReplyDelete
  9. Mmg masalah kalau takdak air dlm hidup kita ni. Konfem tertunda semua hal. Dalam idup, ni wan rasa air paling penting. Kalau takdak mmg payah. Just imagine nak buang air mcm mana...Isk3...

    P/S: patut ada bau asyam-asyam sket dua tiga hari lepas...rupanya kat sini...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa nk buat entri td pikir juga...msti depa ckp sue xmandi...
      hehe mandi la ishhhhhhh hehe

      Delete
    2. Takpala cik kacang buncis...syukurlah air dh ada smula yer. Bukan apatuh, nak suruh beringat sama dgn hal-hal mcm nih. Lain kali lebih bersedia...hikhik

      Delete
  10. Air ke, elektrik ke, dua-dua penting..Jangan lupa bayar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe air bayar dah kak....1 kg xdak :P

      Delete
  11. Klu x de air mmg menyeksakan.. ok lagi klu x de letrik. Tp harap2 biarlah dua2 tu ada kan.. :)

    ReplyDelete
  12. air ni 1 keperluan
    klo xde mmg susah kita kan
    nak minum, nak mandi, nak buang air kecil, air besar
    kene de tangki penyimpanan air

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...sewa rumah sedara..umah sendiri nanti nak buat jugak la kak

      Delete
  13. habis lah ! tak de air nak minum ... heheheee . solat lagi ptg kan ! ... boleh jer ambil imej tuh ... insha Allah ... silakan lah .

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ