Followers

2013/10/08

Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30
























Assalamualaikum...
shakira sue join..hehe≧◔◡◔≦
jom join...
best juga nie...
kena buat dialog berdasarkan gambar
menguji minda....(>‿◠)✌
nak join Klik Sini

Dialogue :
 "Hadoi!! mana juru kamera nie..lama2 cair make up aku"






28 comments:

  1. Haha thanks ya sue sudi join.. good luck :)

    ReplyDelete
  2. Gutluck sue...hehe

    alamak....encik suami nak kiss dahi aku...rosak la tudung ariani aku ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee...ha..kak nk kawin ke :P

      Delete
    2. Hehehe...tkde la..blom smpai seru lg...sj cuba cipta dialog gempaq..huhu

      Delete
  3. "apalah bakal suami aku ni, akad nikah asyik salah je" hehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..en khir...yang ni tunang....heheh

      Delete
  4. Assalamualaikum..

    Hahaha no idea la.insya-allah kalo ade idea kita kasik dialog yer

    regards,
    Triplesmiley


    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      hehe nieh bkn segmen sue nieh hehe nk join jom

      Delete
  5. hahaha..kan dalam rumah 2..mmg akan cair jgk ke mekap?? good luck sue =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq faiz..:) sue tnya soalan xjawap2 lagi arghh :P

      Delete
  6. ada reporter la... alamak tudung ni buat hal la pulak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...msti dhia selalu perbetulkan tudung kan hehe

      Delete
  7. Hai Sue..selamat pagi..senarai peserta dah keluar ya..

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

    ReplyDelete
  8. datang dari blog syakira..

    good luck...

    ReplyDelete
  9. salam, singgah dari segmen yg sama,
    http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

    ReplyDelete
  10. Salam dear....moga success ya... ^^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum w.b.t
    Ain Athirah datang melwat dari GA yang sama :)
    Good luck !
    http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

    ReplyDelete
  12. Salam kunjungan dari segmen yang sama. :) selamat berjaya.

    ReplyDelete
  13. Tahulah hadiahnya topup bernilai RM30, ngam2 pula ada 30 peserta yang sudi join. RM1 soranglah nak? Haha gurau je. Thanks atas sokongan korang. Nantikan keputusannya ya. Good luck!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-bikin-dialog-gambar.html

    ReplyDelete
  14. mai tgk2 peserta..gud luck sue. ..kesimpulannya ; masa tunang jgn pakai make-up tebal2, natural nampak lg ok ..

    ReplyDelete
  15. Salam Sue.. Datang jalan2 dari segmen sama.. Follow sekali.. #431.. All the best & Gudluck! ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  16. Perhatian semua, ada pertambahan hadiahlah :) Suka tak? Suka tak? Hehehe :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pertambahan-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. Siapa yang menang tu?? Huhu jom tengok :)

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/pemenang-bikin-dialog-gambar-minah-ni.html

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ