Followers

2013/10/09

Not Satisfied





















Assalamualaikum..
Selamat pagi..≧◠◡◠≦
apa khabar semua?
harap semua sihat walafiat hari ini...

alhamdulilah....
diberikan peluang lagi untuk
menghirup udara segar...
nyamannye....(─‿‿─)dalam opis?

bekfes apa hari ini?
sue?⁀⊙﹏☉⁀
diet hari ni..mkn kuih je...
hahaha☜(ˆ▽ˆ)


entry sue hari ini..
bertajuk "Not Satisfied"
means?
tak puas hati ≧☉_☉≦

sue nak memberontak ke?
sue xpuas hati kat sapa?

(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
hahaha.....
bukan...bukan....
nak memberontak tu..
jauh sekali la...

sue just nak tanya...
sahabat2 sue yang hensem
 n comel nie...≧◉◡◉≦
kalau tak puas hati..
apa korang buat?

Mata2 Blog Pilihan

33 comments:

  1. depends x puas hati kat sape.. hehe..
    kalau x puas hati ngan kawan atau rakan sekerja, sy akan bersemuka.. sy mmg jenis suke bersemuka.. & tanya elok2.. kalau boleh setel time tu, setel lah.. kalau gaduh.. gaduh lah.. sbb x suke pendam perasaan sbb takut jd dendam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ain....sue sokong sangat2..
      cakap belakang lagi sakit hati baik cakap depan2x

      Delete
  2. Klu tak puas hati kita kna luahkn perasaan tu sue :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak....tapi sue suka pendam...hehe

      Delete
  3. TB klu xpuas hati TB senyap je..klu die buat lagi mkin menyakitkan hati..mmg nk kene laa gamaknyeee

    ReplyDelete
  4. Salam sue....

    Akak mkn meehon goreng n kuih muih pagi ni...

    Tak puas hati...?ermmm....rasanya jarang sgt akak ni ada perasaan mcm tu...kalau adapun...buat tk tau dh laaaa....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..
      betul tu....mals nak marah2..
      nanti kita xdak mood plak..byk lagi nk kena tempuh...
      pikir marah...sampai bila xberjalan

      Delete
    2. Hehehehe...betoi betoi betoi.....

      Delete
  5. Sy klu x puas hati, cari makanan & makan bnyk2 hehe.. paling baik, ambil wuduk buatlah solat sunat taubat ke atau baca surah2 pilihan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam en khir..teruskan usaha...
      tapi kan surah al mulk tu banyak kelebihan...

      Delete
  6. Ros punya stail, selagi boleh tahan Ros tahan.. tapi, kalau dah tak tertahan, faham2 je la.. memang akan dilepaskan ketidakpuasan hati tu pada individu yang betul :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul la tu ros....kesabaran nie ada tahapnya...kan

      Delete
  7. Slm sue...
    Akak makan nasi lauk simple je..hehe..sue diet lg ke...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam....xdiet kak aih....hehehe
      makan la.....malam pown makan...

      Delete
    2. Selagi sihat tubuh badankan,selerapun ada,kalau dh sakit tkdak selera nak mkn plak....

      Delete
  8. Kekadang ada gak tak puas hati dengan org, rasa nak memberontak, tapi selalunya diam je..malas nak cari pasal

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm..bagus...doa2 la bagi hati kita nie sejuk....marah bukan perkara yang baik...

      Delete
  9. kalau akak tak puas hati terus terang je.. jika orang tu jenis sensitif akak slow talk dengan dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm...ikot org jugak kan...kalo jenis lembuut je...xkn nak jerkah pulak kan..mugkin dia xsedar

      Delete
  10. buat dono je salunya.. hehe. tak amik peduli sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betul...pastikan hari2 kita kekal ceria

      Delete
  11. x puas hati?
    biasanyer buat x tahu jer..
    lama2 nnti ilang ler.
    kalu duk pendam takut jd bnda lain plak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm....laki nie suka pendam....kalo sekali meletup =.=
      takotnyaa...larikkkk!!

      Delete
  12. mama selagi boleh tahan, memang mama tahan, tapi kalau mama dah hilang daya ketahanan, masaklah mama kerjakan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...biasa la mama...hidup berkeluarga lagi la kan

      Delete
  13. klo rs x puas ati..mmg geram gak ar..asyik teringat2 je
    tp klo blh dibawak berbincang ngan org yg kita rs x puas ati mmg bez ar
    at least kurang la sikit rasa geram tu kan..hihi

    ReplyDelete
  14. Kalay rsa xpuas hati..sy perbaiki la kelemahan =) kalau dgn orang..sy nk thu sbb ape dia bt cmni cmtu kr sy..

    ReplyDelete
  15. tak puas hati eh? face to face dengan orang yang tak puas hati tu. tanya elok elok.. :)

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ