Followers

2013/09/09

Why Nisa Kay?



















Assalamualaikum...
Dah pukul 4.22pm..lambat lagi nak balik..
oke abaikan jam tu...xpayah tgk =.=

Korang pandang atas..gambar sue comel x....
hahaha...comelnye aku =.=
nak tipu xjadi sebb taw sgt la..korang mesti knl...hahaha
sah2 dya comel lagi...kalo bloggers yang tak kenal
perlu kenal....dia nie mmng meletop juga...
and.....sue suka dya sgt....suka baca entry dia...≧◔◡◔≦

Nisa Kay..TOP SIOT
namanya sangat glamorr...
pas nie semua org nak letak kay...minah kay or...sue kay...hahahah
(─‿‿─) perasannnn.....loll

Why Nisa Kay?
Hah....nie nak cita nie....nak tahu kenapa sue buat entry sal Nisa Kay?
Bukan nak megaibkan org ....tapi...cita betol nie...xnk tipu....(>‿◠)✌
jeng...jeng....(─‿‿─) 





Mata sebelah lagi tauk mana?choii =.= bengap juga nieh...

Sue Mimpi Nisa Kay  Semalam!!!!
Omaigaddd......
What da.....Oh my.... kan dh speaking london...hahaha (‐^▽^‐) gelak besar kau..
tak dapat jumpa nisa kay dapat jumpa dalam mimipi pown....
best juga...hahhahaa..

nk tahu?cerita  sue dating dgn nisa kay dalam mimpi?
haha..mcm betol2 jmpe je..(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)

Entah la mimpi nie..cm weirdo ckit...
hahha...cm stupid...pown ada....haha.(mencarut kau..potong lidah kang)
sue xpena pown ada cita nk jadi reporter...haha..asal melayang kesitu...
sue  interview nisa kay....hahaha...
ada gaya juga nie....dlm mimipi jela...⁀⊙﹏☉⁀

sue tanya :nie nisa kay ke?
and then sue x ingat dah apa yg sue ckp..just yg sue ingat sue ada ckp dgn dya...
hahhahaa....mimpi cm...poikkkk.⁀⊙﹏☉⁀ mksudnye taik...

Seriusly...
Sue admire kat Nisa Kay nie....
suka penulisannya....
Nmpak kemas & teratur..


Tapi yg sue mimipi Nisa Kay nie mmng betol ek...bukan main2...
korang nak juga...mimpi Nisa kay? hahhaa....
p buka blog dya 24jam...sebelum tido sebut nisa kay.... mimpi la nanti
hahhaha...tip yang tak berguna...≧◠◡◠≦✌ JANGAN FOLLOW PULAK....

After korang baca entry sue and nk kenal dengan Nisa Kay nie
boleh klik sini

Mata2 Blog Pilihan
Blog Rosak-Minima Template Bermasaalah


10 comments:

  1. perghhh mimpi dia...huhu insha allah ada entry pasal dia dlm blog iman dlm waktu terdekat ni

    ReplyDelete
  2. ha3..terbaik punya mimpi =) sy pulak pnh mimpi FL..perhhh..best giler kot..rsa mcm isteri sy pn ada..hi3..nk jugak mmpi mcm 2 lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. FL tu sapa....heheh nampak sgt xkenal =.=

      Delete
  3. bila artis blogger, pasti ramai followernya.

    ReplyDelete
  4. memang untung mimpi dia.. setakat ni akak tak pernah mimpi selebriti lagi..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ