Followers

2013/09/09

'' SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN JULAI-OKTOBER''.


Assalamualaikum....
Nampak Bnanner kat atas tu?...mcm rabun sgt pulak =.=
This is segmen from Dik An...
Sangat Owesome...
Sangat Easy...
Follow 2 org je....
and then twiteer...
Hadiah best jugak...
Jom follow 1 kampung....hahha....ramai pulak nanti  stuck trus blog=.=
aghahaa....(─‿‿─)

Nk Join meh tekan sini

17 comments:

  1. Mekasih awak sudi join segmen kita ni. hehe. good luck tau :)

    ReplyDelete
  2. Dah follow. Follow me back

    http://whatilike-my.blogspot.com/2013/09/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  3. datang singgah sini dari segmen yg sama... follower #313

    ReplyDelete
  4. Salam , Dayah datang drpd segmen yang sama . Siap buka tapak di sini :D ~PEACE~

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama...salam perkenalan...follow blog ni
    jemput singgah ye :)

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan...
    Dari segmen yang sama...
    Done follow you...
    Follow me back ok...TQ

    http://blogtomey143.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama, goodluck yee :D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. bw dari segmen yang sama. done follow :

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama.. done follow :)
    jemput la singgah dan follow blog Cik Siti juga.
    Macam2 produk kecantikan ada..

    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/10/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik.html

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ