Followers

2013/09/30

Renungan Kita..





Assalamualaikum..
Playkan video
dan jika tidak keberatan
sila berikan komen..
apa pandangan korang semua..
sue dah tengok dh...hehe(>‿◠)✌




13 comments:

  1. line mama lemau pulak.. tersekat-sekat, malam mama datang balik ok.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. line lemau...ingatkan roti je lemau mama...hehe :P

      Delete
  2. Harap2 mereka dpt memahami maksud kepentingan hijab tu dgn hati terbuka... amin.

    ReplyDelete
  3. Bukan benda yang dia cakap tu sebenarnya yang saya nak komen, tapi the way dia bercakap. Over self confident, Bahasa Inggeris yang kurang memuaskan, emotional management rendah dan komunikasi yang tidak menyakinkan. Itu sahaja

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue hargai pendapat memmetlenggeng...:)tq singgah blog sue ye

      Delete
  4. Sue, the video is a very good one. Bila hidayah dah sampai, apa pun akan dipertahankan walau banyak pihak yang menentang. Tinggal di Canada dan masih memakai veil...she is really tough. Saya belum mampu melakukan tapi kekuatan iman ' dia' lebih hebat dari kita semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak...bila iman kita tinggi..perkara yg kita xpernah buat kita akan buat

      Delete
  5. Allahurabbi =) student from Malaysia..setiap jawapan yang diberi sgt2lah bernas..harap dia istiqamah dgn niqab dan cara dia berpakaian..jgn pdulikan kata2 ngatif orang lain..kena yakin Allah sntiasa bersamamu..

    ReplyDelete
  6. Salam sue...

    Nanti akak dtg blk tgk vid ni....in sya Allah...guna hp ni memanglah sukar..haha....miss u

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ