Followers

2013/09/29

Berat Sungguh




















Assalamualikum.....
Selamat Pagi Semua....!!!
Moga hari nie...
kita dapat menjadi yang lebih 
baik lagi dari yang semalam...
dan nasihat sue....
selalu la senyum untuk selalu bahagia....
Bak kata  prof muhaya"Kita kalau nak bahagia kita 
kena bahagiakan org lain baru kita bahagia"
so sama2 kita bahagiakan org lain....untuk kebahagiaan bersama...
amin..

Back to the tittle"Berat sungguh"
apa yang berat?⁀⊙﹏☉⁀
hahaha....
nie sue nak cerita nie.....
berat sungguh bekpez sue hari ini...☜(ˆ▽ˆ)

Serius..
lunch  jap g...sue xmkn...haha(╥﹏╥)
hadoi...tak terkawal dah piah..oiii!!
asyik nak mkn je nie....≧◠◡◠≦✌

tambah pulak..staff tempat keja 
sue....dok cerita tentang kalori 
makanan  kita setiap hari...
hari2 sue dok hitung kira kalori yang sue mkn...haha
nyesal pulak p dengar dia ckp...(─‿‿─)haha
nak mkn pown sue pikir dulu.....(¬‿¬)
harap sue diberikan kesihatan yang baik setiap hari...amin2x

Sue breakfast apa hari ini?⁀⊙﹏☉⁀






































senyum...jgn kata apa2....haha
(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
tengahari xyah mkn dh la...(╥﹏╥)
korang breakfast apa hari nie?

Mata2 Blog Pilihan
Komen Bergambar

32 comments:

  1. amboi tu macam x makan jek ...

    New Blog Update: http://abgdude.com/blog/2013/09/29/makanminum-bakar-bakar/

    ReplyDelete
  2. Salam sue..
    Sue pun suka prof muhaya ye?setiap pg akak dok tgk n share status dia kt fb...

    Mkn berat pagi tkpe la sue...akak masak pancake...sue keja kat mana?adik ipar akakpun setiap hari dok kira calori...siap cite kat akak lg tp akak makan je.....sweetnya senyum sue....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak...suka sgt...
      senang paham bila prof tu ceramah...dan masuk dgn hati...
      hehe tu laa ka...bila staff tu ckp sal kalori...jd seram pulak..kikiki...kak relax je...xpela kak da kawin...suami syg...hehetima kaseh kak...xsweet la...senyum sesuka hati...kikiki

      Delete
  3. acik pun belum makin lagi :) ala bestnya makan bersama emak tercinta :) tengah fikir nak makan apa hari ini

    ReplyDelete
  4. Tak kesah nak makan berat ke ringan ke as long as semua balance. Makanan and exercise :)

    ReplyDelete
  5. tq ats nasihat...rajin buat video youtube :) good luck yee

    ReplyDelete
  6. Berat brekfes tu.. tp pakej utk lunch sekali x pe lah.. semoga henjalani hari dgn penuh ceria ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq en khir...moga kita sentiasa sihat...:)

      Delete
  7. Jangan makan berat-berat.. Nanti kalori meningkat.. Hehe

    ReplyDelete
  8. akak pun semakin bulat sekarang ni.. tak mula lagi program diet.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam....sama la kak...hehe nak diet 5min je...hehe pastu asa nk mkn pulak

      Delete
  9. Alhamdulillah rezeki....Ya, nak bahagia, kena bahagiakan orang lain dulu, baru boleh dapat bahagia

    ReplyDelete
  10. Makan berlemak memang kadang perlu untuk dikurangi agar tubuh kita tidak gendut (obesitas) hehe Apalagi kalau kita ingin diet hmmm harus mngurangi tuh makanan berlemak :)

    ReplyDelete
  11. Hai, sikitnya makan ? Diet ke Sue ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yela kak lyn....diet sekejap je kikiki

      Delete
  12. hati sy hrini bercampur baur..he3 acane 2?? =)

    ReplyDelete
  13. sedapnya b.fast 2 =) alaaa..relax la mkan camtu pn..bkn hari2 kn..lgpn kalau makanan seimbang..pasti terjga kolestrol dlam bdan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mai sini mkn...hehe...malas la diet..tekanan pulak..kikiki

      Delete
  14. Ok la tu..jimat tak pyh mkn tghari da ni.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe save x sue?kiki tapi sebaliknya makan juga

      Delete
  15. Replies
    1. la...hehe sory kak...gambar berpudah tu akak ke

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ