Followers

2013/09/30

Pagi Ini

















Assalamualaikum...
Selamat Pagi...
Alhamdulilah...
diberikan kehidupan lagi untuk membetulkan
apa yang tak dibetulkan lagi...alhamdulilah..


Hari nie senyap je ofis...
semua kat pantry...bekfez...hehe
sue dh mkn dh kat rumah..
korang makan apa bekfez  hari nie?

Mata2 Blog Pilihan

9 comments:

  1. Assalam Sue.. Slmt pagi.. have a nice & blessed day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kaseh en khir...:) tq ye slalu singgah blog sue...

      Delete
  2. kita tak makan apa pun lagi pagi ni, perut mmg tgh lapar :p

    ReplyDelete
  3. Salam rindu buat sue..

    Akak goreng karipap segera utk srpn pagi tadi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapnyaaaaaaaa....rindu karipap mak...

      Delete
  4. cantik office =) dah mcm studio je..company ape ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. company marketing..hehe tapi ada buat design n web juga

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ