Followers

2013/09/18

Pusing Punya Pusing


























Assalamualikum.....
apa khabar semuanya....sihat?
alhamdulilah...hari ini kita diberikan lagi
peluang untuk berada di muka bumi ini...amin2x

sekarang dah pukul 11.30 am...
rehat sejam setengah lagi...(─‿‿─) lapar terok pulak hari nie..
hari2 makan..kenyang dengan makan...haha
keja ckit makan banyak...loll ≧☉_☉≦

≧◔◡◔≦tengok gambar kat ats tu..tengok la..
penat taw curi kat Gooogle...haha(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙) curi??
taw x apa motif gambar tu?
hehe...nak bgtaw  "Selamat Tengahari" 
so letak letak la gambar org berkayak tengah2 panas tu
hahaha...entah smpai ke x msj gambar tu....haha
⁀⊙﹏☉⁀ tak eh?ok fine...(╥﹏╥)

Back to the tito kita "Pusing Punya Pusing"
apa yang pusing?
menari pusing pusing kah?

bukan....bukan....jauh sama sekali ye...haha☜(ˆ▽ˆ)
pusing yang sue nak bgtaw nie....
menggunakan kaki...≧☉_☉≦ kaki ayam kah?
agak2 la berkaki ayam...choiii(─‿‿─)


berkaki tapi berkasut....haha...
apakah itu...?sila jawap bagi seposen....
(─‿‿─) kau ingat budak  4tahun yang baca blog kau..

xtahu?xtahu?
(─‿‿─) memang sue tnya  sue jawap pown..hehe
the answer is....
sue pusing2 pasar tani smpai lenguh kaki last2 kedepan juga 
⁀⊙﹏☉⁀ ada kaitan dgn soalan ke?
entah la.....(╥﹏╥)

dah nak tengahari nie...jadi blur sedikit....haha
dah2....back to the entry....
cmnie...citanya...(─‿‿─) dah panjang berjela merepek baru nak cita?hampeh...
semalam balik keja....bawak mak g pasar beli ikan sayur..

kami pusing 1 pasar tani tu.....
tengok2 ikan yang murah....
last2 yang depan juga yang dibelinya....
ikotkan hati mc2 nak beli....

budget2 penting...hehe
bkn kedekot tapi...berjimat....jgn membazir...
hahaha...≧◠◡◠≦✌
pompuan kalo beli paham2 la kan...
tengok bawah...tengok bawah..
ada sedikit gambaran....chewah....(>‿◠)✌
























Rajin benor ye sue snap gmbar time beli ikan...
msti korang ckp cmtu...(─‿‿─)yeke ckp cmtu?
haha...kaki tangkap gambar nie....

xdapat lagi kamera yang dok gantung kat tengkok tu hahha
apa nama xtaw.....xpena pakai...haha(─‿‿─) old scool betol
dah rajin snap gambar smpai pak cik jual ikan tu tegor sue

pak cik: rajin tangkap gambaq?masuk gmbar pak cik sekali ke?
             nak masuk youtube ler tu?famous la ikan pak cik.

sue     : ehehehe....x pakcik saja nak tangkap gambar....
            (tersipu2 malu masa tu)dalam hati nak tergelak....hahaha


Mata2 Blog Pilihan
Seni Rabak
           

17 comments:

  1. Replies
    1. heheh tu la patot letak gambar pak cik tu sekali kak...hehhee

      Delete
  2. kalau sy dh segan la main ambil2 gmbar kt psar =) rmai org plak 2..dah mcm repoter je org tgok nnti ha3..kalau nk ikan lg murah, belilh ptg skit, time2 org dh kurang..he3 msti dpt murah..2 kalau dpt la..kalau xdpt..mknanya ikan dah hbis..heeeeee :p

    ReplyDelete
  3. Haahaha....sampai juga msj tentang pic tu sue...elok juga..kalau sue boh pic matahari,semakin membahang la suasana tengahari ni...ada awan kat atas tu kira sejuk sket mata memandang...

    Memang pusing kepala membaca entry pusing punya pusina..memang pusinglah....fening...hehehehe

    pandai juga pakcik tu ye..tau je pakcik tu pasal you tube...hehehehe

    blog sua x masuk bloglist akak lg rupanya...nnti akak amik link blog sue ye..in syaAllah..senang akak nk keja entry..akak ni lembab sket dlm dunia blog ni..sori....d byk entry terlepas...rajin sue update

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak wirda terima kasih sebb nak masukkan dalam bloglist...hehe xbuat apa...update jela kak...hehe
      tq kak baca entry sue yg xseberapa nie

      Delete
  4. heheh..
    ok apa pusing2..
    dpt xcercise.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perli eh....memtang2 sue dh berisi...=.=

      Delete
  5. wah ! rajin gila sis dok snap pics , kalau Dayah malu dah nak snap depan-2 orang , kalau nak snap pun , curi-2 ja , kamera ke lain , mata ke lain , hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. la....dayah...sue snap mcm tu la....tapi tuan ikan tu dapat tangkap sue buat apa..hehehe

      Delete
  6. Cambar2 tu unik.. angle yg baik walau pun di tempat2 spt pasar.. tengok ikan mentah pun timbul selera :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh ala...en khir sue tangkap ikot dan je...hehe en khir boleh la ajar sue tangkap gmbar hehe

      Delete
  7. Perempuan kalau membeli rasa macam nak angkut semua.

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ