Followers

2013/09/11

Malaysia Go!




Assalamualaikum
Nie..taw sangat nie...yang lelaki mesti tengah mengadap tb..
tengok bola....kan...kan.... (¬_¬)ノ
kalo lelaki yang rajin ckit...tengok bola sambil berbloging....
tipu la....xmungkin lelaki serajin itu....=.= hahaha
perempuan...maybe....hahaha...sempat lagi tu...( ̄ー ̄)

Sue admit...
sue jarang sekali update entry waktu malam..

But....
Today...cm ada semangat nak update entry...
about "Bola"....
Sekarang sue tengok Bola sepak malaysia dah ada 
improvement.... (^▽^) yeah!!!! malaysia bole...
( ̄ー ̄) xcited lebih pada pemain hahaha..

Back to the show...
Malaysia sekarang 2-1...vs thailand! kopungkap... O(≧▽≦)O
hehe....xsabar nak tunggu habis.... (⌒▽⌒)☆
sok kita continue oke bebeh...
hahaa ⊂((・▽・))⊃

Mata2 Blog Pilihan
Apa kata bloggers tentang trafik blog




25 comments:

  1. bukan semalam ke malaysia lawan thai dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 myammar pastu thai....rabun ke sue nie?hehehe

      Delete
  2. tu harimau muda bwh 23thn kot...senior mereka harap sentiasa sukses spt junior hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xsemestinya junior xhebat ye....jgn pndang rendah...
      malaysia boleh!!!

      Delete
  3. sempat tengok start minit 80 je tadi..sebab ada kelas la ni..rugi tak dapat tengok dari awal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa2..youtube ada...heehe...smbung blaja kat mna aswan?

      Delete
  4. assalamualaikum ...3-0 Mesia menang. Tahniah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...yeah!!! malaysia menang....

      Delete
  5. Ni ha dia ade lelaki yang rajin tengok bola sambil berblogging. Masuk kategori rajin jugak cuma bermusim.. hahha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan...sue respect la....laki2 yang suka berbloging nie....sue ingat laki nie xsuka menulis...hehehe laki kan suka kemahiran... hehe
      respect spring lah!!! ≧◠◡◠≦✌

      Delete
  6. Wah.. minat bola eh. Mmg semangat tngok bola bila menang kan, tp bila kalah.. ada lemah sikit hehee. Apa pun ttp sokong Harimau Malaya.. Semoga terus maju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2....bila tgk org laki2 semangat tgk bola...rasa juga nk tengok..
      pena jugak sekali tu sue tgk....harap sgt malaysia menang tgk2 kalah...
      asa hampa sgt hati....hehe tapi kali nie menang terubat la jugak...≧◠◡◠≦✌

      Delete
  7. deeya pun suka layan bola gak . tapi mauu pemain malaysia yg lawan laa . kalau negara lain yg lwm mmg tak tgk r jwbnyee . hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..hhee tgk yg malaysia je...sue lagi la... kalo malaysia lwn dengan negara luar sue tgk...kalo dengan negeri2 ni kurang ckit...hehhehehee

      Delete
  8. ha3..cm thu2 je =) sy pn ttp blog td smta2 nk fkus kt bola..jeng3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw dah!!!! hehehe eleh....≧◔◡◔≦

      Delete
  9. Replies
    1. tima kaseh bunda....sue respect sgt la...bonda boleh bahagi kan masa dengan blog and anak2...:) perempuan memang boleh buat keja multitasking hehee

      Delete
  10. tq singgah blog KA yer. Dah follow sini juga... BTW KA tak brp minat bab2 bola ni but still sokong pskn m'sia !

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh xpe...sekurangnya kita tahu juga.hehhe

      Delete
  11. Wah tengok bola sambil berblog dan makan kacang buncis ke ni? Nor pun suka tengok blog. Dulu memang Nor akan tengok dari mula sampai habis, sekarang bila dengar gol macam nak masuk, ramai bersorak baru tengok. Kalau sorang, terjerit la sorang-sorang 'golllll' hehe. Ada en suami, jerit sekali ngan dia. Anak-anak tengok je... ermmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. chill la kak...best oo tgk bola ngn suami...hehhe kak,sue suka sgt blog akak...matang...info byk..

      Delete
  12. assalamualaikum..
    singgah sini ye
    http://www.freevitamin.my/search/label/Pengurusan%20Berat%20Badan

    ReplyDelete
  13. family akak ramai gegurl...jadinya kalau abag2 ipar datang baru bergegar rumah tu :)

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ