Followers

2013/09/11

Kemenangan Milik Malaysia

























Assalamualaikum.....
Alhamdulilah sampai office dengan selamat(>‿◠)✌
Allah s.w.t bagi lagi peluang untuk sue berada dibumi ini....T_T bersyukur2

Breakfast?
tengok bawah...tengok bawah..nampak x?kot2 dah juling ke tgk bola semalam...
hehehe...lawak saja..ampun2x...≧◠◡◠≦✌
Hari nie diet sikit.....haha...diet la 2,3 minit..pastu nak mkn nasik(─‿‿─) hampeh
soul diet xdak....choii(─‿‿─)




















Sawadikap....tangkap buang dalam laut...hahaha =.= dlm blog berani la....
Yeah!!!...akhirnya kemenangan milik Malaysia...yeah!!!(‐^▽^‐)
3-0 huwahhahaa... menentang Thailandʃ(˘▽ƪ) terharu...ʃ(˘▽ƪ)
Congrat sue ucapkan...
Usaha mereka mewangikan nama Malaysia...perlu dibanggakan...=.= 
bila la aku pulak??? hmmm...main bola xreti...hahaha  main batu seremban reti la...☜(ˆ▽ˆ)

Jom tengok bawah...
gambar2 pemain yang tekun berusaha mengharumkan nama Negara..




































Review
JOm kita baca artikle dari utusan  Malaysia mengenai Kemenangan ini.




18 comments:

  1. Tahniah2 malaysia.. rugi x tengok semalam coz keje..tapi apa pun bangga ngan skuad malaysia..all the best to final...

    ReplyDelete
  2. Assalamualikum...

    Alhamdulilah, Malaysia capai kemenangan. Kemenangan ini penting bagi kebaikkan dari segi moral atlet bola sepak negara kita. Walaupun ada orang kata Pestabola Merdeka sudah tidak semeriah dahulu dan tidak disertai oleh pasukan2 yg hebat, namun tradisi perlu diteruskan. Insya Allah, akan ada negara yang tertarik untuk join Pestabola Merdeka ini...


    **************************

    MAHASISWA AFFILIATE - Bongkar Rahsia Letupkan Jualan Affiliates!

    FB Cash Formula

    Video Ebook Rahsia Putu Piring, Putu Bambu & 10 Aneka Putu Special

    ReplyDelete
  3. go2 Malaysia!! moga2 lebih bersemangat juang lagi team kita c:

    ReplyDelete
  4. nak sikit kuihh.!1 hehee
    yeahh.!! malaysia menang, hohoohoo

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak mai sini la...hehehe amin2 menang...kan best kalu kita yg main...kikii

      Delete
  5. terbaik Malaysia =) tp kuih 2 bak mai la skit he3...tahniah bt pasukan harimau Malaya..terbaik permainan diorang smalam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai la sini...hehe check blnja....mai...:P

      Delete
  6. Tahniah Malaysia.. semoga terus mengaum gagah!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. en khir semangat ye...hehe semangat nie yg di cari2

      Delete
  7. tahniah team malaysia kan...harap dapat terus kekalkan momentum dan terus maju...kuih tu semua nampak sedap...tambah-tambah yang kaler hijau tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sueka yg hijau tu eh...sue suka jugka yg tu...tpx tahu nama apa..hehe

      Delete
  8. salam sue..

    alhamdulillah..tahniah pasukan malaysia utk kejayaan ini..
    :)

    ReplyDelete
  9. ermm.. sue, sorry akak nk tnye.. pop up like fb page tu akan keluar tiap2 kali nk komen ke..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah...adik akak yang letak..rasa cm nk buang..mengangu kan?

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ