Followers

2013/09/12

Hope You Like















Assalamualaikum...
2nd entry 4 today....
korang tgh keja eh?banyak x keja?...
ooo patot la...haha =.= taw la kau xdak keja...
ampun2x...guraw saja...(─‿‿─)


hah!!semalam..
sue dapat coklat yang cik kak suka...
kalu dia tengok mesti terliur punya la...hehehe..
tahu sapa cik kak?klik sini
ala....cik kak famos...xkn xtahu...haha bodek kau...(─‿‿─)
ada yang kena baling ngan belanga(kuali)...≧◔◡◔≦
tak pecaya!! nah....tgk bawah sue tunjuk...





Hahaha elok je susun...=.= nak menujuk la tu....(─‿‿─)
Actually..mak sedara sue yg bagi nie...xsempat nak makan...haha
sempat snap  gambar je....T_T makan xdapat..huwaaa(¬‿¬)
lepas snap gambar....lesap!! habis diambil anak akak..sabar jela...
hahhaa...sabar nie..sabar...(─‿‿─)

Oke..serius to the tittle "Hope You Like"
Dari sudut hati sue sebenarnya...
sue mencari sahabat...sahabat yang bersama sue..
dalam blog sue nie...sue hargai sangat2 org yang 
komen blog sue...(>‿◠)✌

Rasa semnagat lagi nak buat entry..
semua disebabkn korang la...≧◉◡◉≦
sue xkejar populariti..tapi sue kejar
org yang setia dengan sue..saya suka saya suka (─‿‿─) nooob...

Sebagai balasan sue nak buat 
blog review...free sahaja..
xpayah bayar....=.= kalo  nk bayar mahal...hahaa

but....
sue nak mintak izin la....
takot pulak korang tak suka sue review blog korang..
hahahaha...xpasal2 kena maki..=.=...menangis trus aku..T_T 
hahaha tutup semua akaun...yang ada...majok punya pasal...(>_<)
xla....lawok sajo..... (¬_¬) tapi mmng betol pown..sue kuat merajuk...hahaha
(─‿‿─) gedik minah nie....hahaha

Cara sue review
Bagi link blog..kat komen
blog review korang kan ada di tempat ini.
Kekal disini...sue ulang lagi sekali kekal disini...hahahaa
nanti senang bloggers lain nak review/blogwalking blong korang... 
kan..kan..(>‿◠)✌
sue asingkan blog review dengan entry sue...
and then sue akan masukkan dalam page sue..
nak?kalo xnk xpe.....hehe..(─‿‿─) msti nak punye..kikiki
Itu saja...apa2 roger eh....haha...


Mata2 Blog Pilihan 





12 comments:

  1. he3..macam nk je :D bg link kt komen ni ke?? nk juga thu tuan blog ni review blog ska mcm mn..

    http://www.minus-ska.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time ni ska...hehe insyalllah sue buat yg terbaik..kikki

      Delete
  2. mestilah nak..huhu :P

    ni link blog saya ye kak sue :
    http://biskutcelup.blogspot.jp/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..adik..ingatkan abg tadi...hehe tq...sue akan buat yang terbaik..

      Delete
  3. Meh ler review blog cikgu tak berapa glamer ni..hehe

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ok kak..tq ye..sue kan review blog akak

      Delete
  4. Sue nak buat blog review, boleh je. Teringin juga nak tahu apa yang Sue nak reviewkan tentang blog akak. Tapi kenalah review yang datang dari hati ya. All the best Sue.
    ( Nak kutuk ke nak tegur ke...akak ok je ) Dont worry tak payaah takut-takut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh...xkutuk...bagi pujian ada la...hehe sue nk tegor sue pown xbetul..haha..

      Delete
  5. kalo cuman blogwalking terkadang booring , lebih baik coment di entri :) .reviewnya bagus kok :) , tetap semangat ya . Di tunggu new entrinya :)

    ** combine language with Indonesian malaysia hihihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thanks sahabat dari indonesia.. gimana mau translate..ada widgetnya?
      share la...hehe =.= pndai ckp indonesia...hehehe selalu tgk sinetron indonesia...best!!

      Delete
  6. Salam Sue..

    byknye coklat... ehehe..baru ingat nk 1..
    nk buat blog review ?ermm..ok jgk tu.. klu tuan empunya suka..
    good luck :)

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ