Followers

2013/09/10

Hujan Rahmat

 photo 7936ca8d-1633-4a6d-a3e4-0028d8d4fcca_zpsac928642.jpg

Assalamualaikum..
Hari nie sue masuk lambat...
Pukul 10.00 am...Today is raining...Alhamdulilah..
Naseb baik akak nk keluar so dya tolong hantar kan...=.= kita naek skoot sajo..
xdak bumbung...selau hujan sekarang nie..⁀⊙﹏☉⁀ kesian sue
btw..TQ sis..(>‿◠)✌

Masa tunggu hujan nk reda...
sempat lagi tengok "Tanyalah Ustazah "..mugkin ada hikmah
smbil tungu hujan berhenti...tgk tb...
tajuknya "VVIP Syurga"
Sapa nak jadi VVIP kat syurga!!! angkat tangan...
wahh ramainya angkat tangan≧◔◡◔≦
Alhamdulilah....≧◠◡◠≦✌


Muka khusyuk tengok tb...hehe ampun2x umah sepah ckit..
haha (¬‿¬) tahu pulak malu..
Ustazah tu ada bagi sedikit tips...haha xsikit sgt banyak juga..
lupa nak catat...(─‿‿─)
kononnya boleh ingat la...=.=

Point2...
1.Menjaga Silatulrahim sesama kita/jiran
2.Sabar menghadapi ujian
3.Berbakti kepada ibu bapa

itu saja yang sue ingat.....hehehe nk tulis lebih2 takot silap...(─‿‿─)
eh....sue nak tnya nie..
korang pena join 8 share x?
ok x....hope korang leh jawap ye....
bukan sue xnk join nuffnang..
cm susah nak naik je...earning tu...kikiki

ada nampak nuffnang x kat blog sue?
xdak kan...(¬‿¬) dah tahu xpayah tnya..apa la
penat je korang cari..mmng xdak..
hahhaa...(>‿◠)✌

Mata2 Blog Pilihan
Program Wakaf Al Quran


22 comments:

  1. Replies
    1. hm..ok la tu...xpena pkai g..pown....rasa cm rugi pulak...kan

      Delete
  2. Sekarang ni memang musim hujan.. Kat alor setar.. hujan tak henti-henti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi2.....nk p keja....kena tunggu hujan reda.....keja mana puteri?

      Delete
  3. Hujan memang sentiasa membawa rahmat dan dingin yang menyejukkan suasana.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.

    Ada tmpt dah start banjir dah..musim hujan skrg ni kan sue.. :)

    Urmm..lana tak pernah lagi guna 8share,huhu..nuffng mmg payah naik earningnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betol....org ckp 8share cepat dapat earning...

      Delete
  5. aah betol ujan siang dan malam skrg ni.. ^_^ harap2 tak banjir la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...jgn ckp cmtu..susah nak cari rezeki nanti...hehe comel la gambar lieya...tudung merah (ikhlas) hehe

      Delete
  6. eh..
    awat x pkai nuff..
    cepat btuil dia mrajuk ngan nuff.
    follower baru disini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe...xpkai sebab xpakai la...kikikiki...
      shark xmkn org ke :P

      Delete
  7. hujan best tido ni =) he3..sy pkai nuff je..awat xletak iklan nuff?? 8share nk cpat naik earning..share la kt fb..minta kawan klikkn =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk mintak tu yg malu tu...heheh hitam muka....

      Delete
  8. betul tu..cik nuff tu macam segan2 je nak naik..geram jugak kadang2..haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....hm...sue kdg2 asa cm xnk pkai...hehe... tapi bloggers semua wajib eh letak nuff tu... kalo x letak cm rugi plak..(✿◠‿◠)

      Delete
  9. cik akak semua letak dik...nuffnang letak...8share letak..hahaha...tunggu masa je nak beroperasi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhee....tudia kak....hhee meriah la blog akak pas nie

      Delete
  10. sekarang musim monsun barat daya kan, mei->sept tulah pasal..kat penang pun same, masuk gsc seberang bergelap hujan-keluar gsc pun sama..tapi tetap best kerja cuaca macam ni, jangan banjir suda (",)

    ReplyDelete
  11. sy mau! sy mau! sy mau jadi VVIP Syurga, hehe~

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ