Followers

2013/09/10

Last Stage (Malaysia)






Assalamualaikum sekali lagi....=.=
bertemu kembali..entry kedua...=.= banyak idea biasa la..hahaha
peram lama2 serabut kepala...buang semua...(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
buang kat mana? cm kasar pulak guna ayat buang nie....haha
luahkan la...luahkan d blog...my cupppyty blog...what da?haha
merepek la..sue nie....
korang boring eh....sue ngomel....(◑_◑)
dah tahu tnya pulak....loii(─‿‿─)

Semlm rumaah sue bising...
bukan sikit punya bising....=.=
da mcm 10 org dlm rumah...
nak tido pown kacau...
lalat pown xbising mcm tu....(╥﹏╥) 
bising tengok bola...

Sapa yang excited tgk?
of..course la kaum lelaki majoriti..

The Fact :

Bila lelaki tgk bola 
girpren msj pown buat xlayan  betool?apatah lagi bini..=.=
Bila lelaki tgk bola 
suka melepak kedai mamak?why? sebb ada "geng" nak bersorak(─‿‿─)
Bila lelaki tgk bola 
suka g kedai mamak sorang2 xnk ajak gegirl mereka?kenapa?xpuas.. kacau line haha

but......
this is the reality...we must accept
kaum lelaki sememangnya gila bola triple chesse punya (>‿◠)✌

Sue..?
sue xkesah sgt janji dya boleh accept hobi kita and kita juga
boleh accept hobi dya....its oke bebeh....hahaha...(─‿‿─) bebeh pulak kau..
i xganggu hobi u so u jgn gangu hobi i....hehe...

Yeah....
Dikesempatan ini sue nak ucapkan
tahniah dan congrat kepada pemain bola sepak malaysia kita
yang berjaya mementang Myammar dengan kemenangan
2-1....kau boleh?(─‿‿─) hampeh...haha 
Wan Zack Haikal cukup cemerlang sekali...kata mereka(>‿◠)✌ hahaha

Kepada yang tak tengok perlawanan bola yang semalam jom kita tgk...
(─‿‿─) sue rasa yang laki semua da tgk...tak mula rancangan lagi 
dah dok mengadap tb tu hah...hehehe
 yela tkt potong line...≧◠◡◠≦✌





Mata2 Blog Pilihan
Pak Cik Rasa Nak Bagi Duit

6 comments:

  1. gogogo malaysia!!!klau xminat bola bkn nama LELAKI la ye huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe taw2x....nak marah pown xguna..haha =.=

      Delete
  2. mmg terbaiklah malam tadi...rugilah kalu x tgk..hihi..tahniah buat mereka:)

    ReplyDelete
  3. tengok kat kedai mamak baru best...happening.kak lea pulak tadi pening kat office,officemate n bos tak habis2 borak tentang game semalam he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sue kalu org ckp sal bola...sue diam je....tahu sapa menang sudah la....=.= pena tgk sekali....perlawanan bola..bila kalah sakit aty sunggguh...mlm nk tido pown duk pikir lagi...xnk tgk dh pas tu...heheh

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ