Followers

2014/01/27

Make It Good


















Waaaaaaaaa!!!!(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
hahaha...
Assalamualaikum..☜(ˆ▽ˆ) kena bagi salam dulu
apa yang waaanya sue?

sue ada masaalah ke?
sue nak pindah rumah lagi ke?
bisnes banyak untung ke?

hahaha.....
bukan bukan...
salah semuanya!
sue sebenarnya pening sebab banyak benda sue nak update
haha

bila rasa nak update facebook
terasa pulak kena update instagram dulu
bila nak update instagram teringat pulak kat blog
tak terupdate lagi...
tu lah kan....
bila berbisnes nie....nak kena update mcm2 hehehe
baru sue tahu...
jiwa org berbisnes nie...

tapi kan...
best taw....sebab?
sebab xdak bos yang nak marah?
sebab buat ikot suka hati?
sebab barang sendiri 
gaji jugak sendiri 
hahaha....
ikot suka hati gaji nak banyak mana....
(─‿‿─)tapi xpernah lagi sampai RM100
haha...

bersyukur sue....
belajar bersyukur....hihi
nak tengok instagram sue....
saja sue snap gambar....
bukak kat pc...selalu bukak kat fone...
mcm2 barang ada....(─‿‿─)sempat lagi tu
hehehe























xnk beli pown xpe...follow la sue ya...
boleh like2 status....hehehe

actually ikhlas dari hati la nie...
sue rindu sangat kat blog sue nie...
banyak benda nak update nie...
lepas baca entri sue...
nanti kalo free bukak balik blog sue taw..
rasa mcm nak buat kelainan sikit la...
hehehe...(─‿‿─)nak dtg balik ke?
haha

after entri ini...
sue nak review blog blogger yang amat 
sue kagumi...actually blogger nie xtahu yang sue
selalu mengendap  blog dia....best jugak..
enti dia ala2 mcm khir karya juga...hehe
en khir cer tgk?? hehe

ok la...sue nak reviw blog nih..
wait,read and terjah...
hehe..

5 comments:

  1. wahhh alhamdulilah dah ber business moga maju jaya

    ReplyDelete
  2. Salam Sue... lama k idah tak datang ke sini... skrg nie masa bw terhad.. :(

    Bisnes woman la nie yer... bagus2... sikit2 lama2 jadi bukit ye tak... all d best kay.. :)

    ReplyDelete
  3. Patutlah mcam busy je skrg ni. Kat Fb pun jarang nampak dah. All the best ya Sue.

    ReplyDelete
  4. Baguslah busy.. klu duduk tak de buat apa pun boring juga kan.. All the best Sue.. :)

    ReplyDelete
  5. Hi! 안녕하세요~~! We are Twinscraftlife! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    phone cover, pencil case, and more cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ