Followers

2014/01/23

Cendawan Goreng Chicken Flavour

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..(✿◠‿◠)
Semangat sue hari nie!!
yeah!! entry hari ini
sue nak kongsi resepi
yang memang selalu sue buat...
ala....korang pun pernah buat
senang sangat...

JOM!!☜(ˆ▽ˆ)

Bahan - Bahan
Tepung Goreng Serbaguna(Adabi Taw!!)
Cendawan Segar(dikoyak2 menjadi kecil)
Telor 2 @ 3 biji

Cara - Cara

















First gunakan tepung Adabi Serbaguna.
Sue suka tepung ni sedap sgt.
berperisa ayam.
haha..
memang la berperisa ayam sebab
tepung goreng  ayam...
sue yang nak goreng cedawan.
haha(─‿‿─)







keduanya,campurkan semua sekali
Cendawan yang dikoyak2 xnk koyak pown xpe
cendawan+ telor 2biji +tepung agak2 setemgah saja.








gaulkan semua bahan sampai sebati
bagi molek molek
hihi






Sedia sedia untuk digoreng..
goreng tu bagi rangup rangup
terasa kenikmatannya...
chewahh..(✿◠‿◠)





Bismillah...
siap sedia untuk dimakan..


6 comments:

  1. cendawan perasa ayam..menarik...boleh try nih

    ReplyDelete
  2. okay, nampak sedap...hahaha...macam nak kena buat jugak..hahaha

    ReplyDelete
  3. Nie feveret my husband nie... :D
    Nampak menarik jer tue...

    ReplyDelete
  4. Uuit ..favorite akak tu Sue. Sedap.

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ