Followers

2013/12/02

Pelik tapi disebut

Assalamualaikum...
Salam tengahari semua....
Korang buat apa tu...
Harap korang semua sihat walafiat...
Alhamdulillah...
Sue dah berpindah ke sungai petani..
Syukur juga,dipermudahkan urusan berpindah...
Penat juga berpindah nie sebenarnya...(~_~)
Haha....
Tapi selalunya bila berpindah nie....
Yang lebih buzy mak kita lah kan...
Hahaha..
Sue tak tolong?
Eh!!mestilah....cuma mak la
Yang paling buzy time nak pindah tu la.. Hihi
Tolong tetap tolong...
Xsanggup nak dengar mak berleter...
Hahaha...
Sue sanggup lagi buat kerja daripada dengar mak bising
Makan dalam juga....haha


Hari ini sue xsempat lagi nak update gambar
Rumah baru sue stay nie....
Sebab sue post ni  pakai ipad
Tak boleh nak upload  gmbar dari ipad
Kna ada software apa sue pown xtaw...
Nnti sue try.....

Haha....dulu time kerja wifi free
Dapat guna pc office,skrg susah la
Sikit....laptop pulak masaalah...
Sue pnjam ipad mak sue dulu....
Janji boleh post entry....
Alhamdulilah...

Eh...dah berapa perenggan dah...
Lari daripada tajuk entry....
Haha....
Apa yang pelik tapi disebut?


Korang tahu x setbot?
Cuba teka?
Mula mula sue xtahu...
First time sue dngar...

Nak klue?
Org perempuan kalau xdak setbox nie...
Xboleh....kna ada jugak...hihi

Selalunya setiap rumah msti ada
Setbot nie.....
Kalau yang pernah dengar..
Mesti tahu....




6 comments:

  1. Kalau org utara tak tau 'setbot' memang hampeh lakan...

    Akak tahu tapi bagi le org tak tahu jawab...ahahha... Sebab akak org Perlis mesti tahukan...

    ReplyDelete
  2. Salam kasihsyg sue...
    Berpindah memang penat sue...
    Apa setbot tu sue...?org perempuan mesti ada....?ermmm

    ReplyDelete
  3. penat urusan berpindah ni.. apa itu setbot sue? akak pertama kali dengar.. hehe..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ