Followers

2013/11/29

Forgive Me



















Assalamualaikum..
Salam Tengahari..(─‿‿─) mendung mcm nak hujan
Dear friend...
buat apa tu?
berblogwalking kah?
rajinnya korang....
bagus2...eratkan silatulrahim....
terima kasih jugak pada 
yang baca  entry sue (>‿◠)

forgive me??⁀⊙﹏☉⁀
sue nak minta maaf kat sapa pulak nie?
haha...tajuk nie tiada
kena mengena pown dengan entry sue...
dengar bunyi sedap...sue letak la
haha....


actually hari ini..
sue last  kerja kat tmpat sue kerja nie..
sedih jugak rasa(╥﹏╥)
Nak tahu kenapa sue sedih?≧☉_☉≦ knapa??

  • Sebab sue keja sini relax...xpernah rasa stress menonggeng haha
  • Susah nak dapat majikan mcm bos yang boleh gelak sekali,selalunya bos nmpak serius tapi bos nie sporting...
  • Bini bos pulak cantik...kalo tengok xjemu...hahaaha....sama umur boleh sekepala tu yang best tu.....hikhik
  • Bos xpernah marah sue main blog...maybe bos support sue la kot...haha..
  • sue tunggu jugak bos tegur sue mcm nie asal awak nie suka main blog?datang kerja buat kerja lah....haha (tak pernah lah lagi bos tegur sue mcm tu ever n maybe never...so bos sue memang owesome!!)
  • Kerja kat sini rasa mcm sebuah keluarga..Bos xpernah anggap kami mcm staff tapi anggap mcm keluarga sendiri..sue nampak semua tu...bos try buat yang terbaik..sentiasa senyum walaupown ada masaalah..kagum dengan beliau... need that spirit...
  • Lastly dapat makan free..hikhik....suka2x nie ☜(ˆ▽ˆ)


Sue suka kerja sini...
mcm2 dapat sue belajar..
terima kasih atas segalanya :)
bagaimana bos sue lepas nie?
hope baik mcm bos jugak
hihihi..☜(ˆ▽ˆ)nak yang baik saja...
kalo hensem pown ok jugak...
hahah...
mcm yang bawah nie pown ok lah...
hahaha....















11 comments:

  1. salam sue...

    tak mengapalahkan...rezeki ada di mana2..lebih bak memilih utk berbakti pd ibu sue kan..rezeki itu akan dtg nanti ....in sya Allah...

    ReplyDelete
  2. Assalammulukum sue..byk2 bersabar eh..jgn sedey2..moga2 sue dapat bos yg baik cenggini jgk di tmpt keja baru.in shaa Allah.. :)

    ReplyDelete
  3. Semoga Sue terus berjaya.. aamiin..

    ReplyDelete
  4. bes je rasa bila boss anggap kita mcm keluarga sendiri dan bknnye anggap kita ni kuli kan su hehe

    ReplyDelete
  5. Untung Sue dapat bos yang memahami. Semoga Sue dan bos Sue sama-sama maju , insyallah.

    ReplyDelete
  6. salam kenal sue..
    owh mesti letihkan baru pindah :)

    ReplyDelete
  7. insya-Allah sue akan dapat yang lebih baik..

    ReplyDelete
  8. Insyaallah..akan beroleh yang lebih baik nanti..niat baik, akan dapt yg baik

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ