Followers

2013/12/20

Fenomena Instabright























Assalamualaikum
Selamat Pagi semuanya
Semalam sue tido pukul 3 pagi
so bangun pukul 7pagi untuk siapkan review
haha...
dah mcm apa lagi pulak..
sue jarang taw tido lambat2x
siang pown sue jarang sangat tido..
seriusly memang xelok untuk muka
kita,nampak sebam tak berseri
kalau betul2x penat  memang sue tidur lah..


actually entry hari ini sue nak memperkenalkan satu produk
pencerah muka yang memang terlaris sekarang nie,
produk ini mak saudara sue yang jual
 adik sepupu sue  pakai..
kalo tak berkesan memang dia xpakai
haha...
dalam masa seminggu itu memang dah nampak perubahan muka
untuk berkesan mestilah kena pakai dengan cara teratur
jangan selang2..
but yang best sangat,produk ini tak melupas muka

korang pown tahu kan?
produk yang mengelupas nie memang sakit bila mengelupas
dan agak mengangu penampilan kita setiap hari..
dengan mengelupasnya,tambah sakit pulak
memang stress...

Disini sue nak tunjuk testimoni 
pelanggan Instabright,actually ramai 
yang pakai produk ini,xmengelupas 
dan muka nampak natural glowing..













\












ha!ini sepupu sue anak mak sedara sue,
dia baru pakai seminggu dah cerah muka
dulu muka dia memang gelap
bila dah tahu keberkesanannya dia pulak buat bisnes
produk nie..haha
mana tahu korang pulak jadi dropship??
hehe

nak lagi testimoni?










































Ini dua lagi testimoni pengguna Instabright
kawan kepada sepupu sue  tu..
sekarang kawan spupu sue
pulak yang pakai..cukup berkesan
yang penting mesti taat.















Disini sue tunjukkan kelebihan produk
Instabringht nie.

Tidak melibatkan proses pengelupasan dan kesannya 

dapat dilihat dalam tempoh 5-7 hari bergantung kepada
 cara pemakaian dan penggunaan.

INSTABRIGHT NIGHT CREAM adalah product terbaik berfungsi 

untuk menghaluskan wajah , memutih , menghilangkan bintik hitam 
, melembabkan kulit , menghilangkan jerawat dan parut , 
menghilangkan jeragat dan mampu mengembalikan
 keremajaan kulit anda.

INSTABRIGHT DAY CREAM berfungsi untuk membantu mengurangi 

garis-garis halus dan kerutan, meregenerasi sel kulit lebih cepat, 
mengurangi flek hitam penuaan serta melindungi kulit dari sinar 
UVA dan UVB yang mengakibatkan penuaan dini. Day cream kaya
 manfaat ini juga membuat kulit terasa lebih kencang, halus, 
elastis, lebih muda, serta membuat kulit terlihat lebih bersinar.

Satu set mengandungi :
1) Sabun pencuci
2) Krim malam
3) Krim siang


Jika berminat  dan untuk pertanyaan lebih lanjut
sila pm sue difacebook
KLIK SINI

15 comments:

  1. nanti boleh la fizi cadangkan kat adik pempuan fizi yep hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...fizi ada adik prempuan....ok2 hihi

      Delete
  2. macam menarik je ..
    nie firstime dengar nama prduk nie

    ReplyDelete
  3. Lepas ni mesti muka sue jadi tambah comel dan glowing laa.
    Masuk la gambar sue sekali, sebelum dah selepas. Akak tunggu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah kak..xla lawa mana kak...kak lawa lagi :)

      Delete
  4. salam
    Nak panggil sue atau kacang buncis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...panggil sue je trana...salam kenalan trima kasih singgah blog sue ye

      Delete
  5. Wahhh tengok testimoni tu...amat berkesan produk ni ya...
    Tak pernah tahu pasal produk ni...produk baru ke dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru kak...mak sedar sue jual...anak dia pkai...putih dah sekarang kak.

      Delete
  6. baca tajuk tadi, akak ingat geng-geng instagram...ohhh..rupanya produk kecantikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak...geng instagram la yang selalu promote produk nie kak

      Delete
  7. Salam sue..

    Wahhhh..memang nampak perubaan pd wajah pic2 di atas tu...begitu cpt perubahannya.....

    Sue,dh lama akak nk tanya ni...kenapa KACANG BUNCIS...??cerita la sikit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sat g sue buat nah,,,hehe ada jugak org tanya sue...wait n see...akak mis u...nanti sue balik perak kita jumpa ok....hehe

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ