Followers

2013/12/22

Anda dimana sebenarnya??


















Assalamualaikum..
Selamat Pagi semua bloggers
diharapkan semua sihat sihat belaka
dalam menjalankan aktiviti masing masing..≧◔◡◔≦
pada yang tengah bersedih atau yang sedang putus cinta
jangan sedih2x jangan kecewa...
memang  lumrah bila kita stay kat dunia ini 
ada rasa sedih,bahgia dan perasaan ini tidak akan kekal
kadang2 berubah2x...
yang kekal abadi hanya di sana...(─‿‿─) dah macam motivator pulak kan
haha...


berbalik pada entri sue hari ini
agak intersting juga dan sue sarankan bloggers semua buat jugak
(─‿‿─)entah sue je yang baru buat 
haha
Tumblr media sosial baru..
macam blog jugak..twitter pown ada jugak
sue nak cerita lebih2x pown sue tak tahu
korang boleh rujuk kat sini (Intro Tumblr)
sue baru je buat hari nie...
haha...
nak tengok yang sue punya x?








dah tengok belum?
actually best taw tumblr nie...
sue sarankan bloggers semua buat sebab
tumblr nie mcm facebook jugak
boleh tengok artikle  yang kawan2 lain post..
senangkan..boleh terus komen..like pown boleh

kat mana sue taw tentang tumblr nie?
sue BW blog kawan2 yang komen entri sue semalam..
and ada la seorang blogger nie...
but yang nie sue check kat shoutbox
sue bukak blog dia and latest entri dia
bertajuk Gue D tumbrl..
that why la  sue tahu tentang nie..
tuan blog nie nama azri al fateh
entri dia best,banyak manfaat
jom terjah tengok...KLIK SINI

apa yang anda dimana sebenarnya tu?
haha
sue bukan lari dari tajuk tapi tadi masa sign up tumblr nie
kena verify kat email dulu...
tapi xsampai2 lagi email tu...
tunggu punya tunggu email tu..
mungkin jem kot ramai yang sign up tumblr nie
haha..pujuk hati (╥﹏╥)

Mata2 Blog Pilihan
Love Talk From Zyra -Ezyra Daniel

24 comments:

  1. Replies
    1. sama2x shakira :) org tu best la kan baru lepas kawin moga2 shakira bahagia dunia akhirat ...amin

      Delete
  2. saya punya tumblr tapi kga terurus :D

    ReplyDelete
  3. belum lagi buat tumblr..akak ni malas bertul nak update apa2 kat blog akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehari 1 post pown ok kak....sue masa laptop rosak xupdate pown hehe

      Delete
  4. ohh tumblr.. dah lama jugak ..dulu acik ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue baru taw la ni...old school betul hehehe

      Delete
  5. tb ade gak tumblr tp xreti nk main la hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam TB sue baru buat je nie...xreti main jugak pening pulak hehe

      Delete
  6. hihi, mama ada fb, blog, tweeeeeter dan instagram... tapi yanggg adoo semua.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam mama....sue,ada jugak tapi xaktif sgt...sue baru buat instagram....tapi kat sue post status xpernah publish.....selalu failed...mugkin line lambat kot...lama2 jadi fedup pulak

      Delete
  7. actually zyra dah ada tumblr before nie tapi tak reti nak pakai..haha selenge je kan zyra nie,,
    btw mata2 blog pilihan tu blog zyra kan?kan?hehe thanks kak..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 zyra....:) ingat zyra ingat korea....hehe

      Delete
  8. Omg tumblr memang sangat best!!!!!!
    nk link kak sue? :DDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. aqila main ke...kak sue baru sign up...nanti kak bagi...ye syg :)

      Delete
  9. Thanks sharing info Sue.. semoga ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2...tima kasih...tq sebab xjemu dtg blog sue

      Delete
  10. ada tumblr tp tak aktif sgt..suka blog lg..:)

    ReplyDelete
  11. Blog yang akak ada pun dah buat kelam kabut, kalau tambah tumblr jawabnya terbarailah blog yang ada sekarang. Anyway thanks for sharing Sue.

    ReplyDelete
  12. Sue....akak ni tentang blogpun masih merangkak....yg itu lg la akak x tau...ermmmm,mcmana nk buat ac google + tu sue..?

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ