Followers

2013/11/24

Manisnya Kawin Muda


Assalamualaikum
Selamat Pagi semuanya...
Harap semua sihat alhamdulillah...
semua mesti tengah kerja nie kan
kalo yang rajin sikit....kerja smbil
berblogging...haha
memang terbaik la kan...≧◠◡◠≦✌

ahah...tadi sue g amik roadtax moto
g renew..buat 16 hb bulan hari nie
baru dapat...tarikh mati pown hari nie...
memag terbaik la...
haha...sue xsedar tarikh mati...
naseb bek kawan sue tegor...
kalo x smpai kesudah sue  xg 
amik roadtax renew tu
kat kedai moto....
haha(─‿‿─) bila la nak hilang penyakit lupa nie

semalam pulak...⁀⊙﹏☉⁀ banyaknya cerita smpai esok pown xhabis...
hahaha...
semalam sue g kenduri kawan sekolah sue...
umur 22 dah kawin...so sweet..haha(─‿‿─) sumpah xjelez.....
hahaha....
sekarang nie ramai kawin awal ya....⁀⊙﹏☉⁀ 
sue bila lagi?haha...insyallah..





Mata2 Blog Pilihan

23 comments:

  1. Kwn yna umo 18/19 & 20 kbykn dh bkhwin...waaa asa cm nk kwin cpt2 jew...tpi jdoh xsm5 lgi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi awalnya kawan...yana budget kawin umo bpa?

      Delete
  2. Kwn yna umo 18/19 & 20 kbykn dh bkhwin...waaa asa cm nk kwin cpt2 jew...tpi jdoh xsm5 lgi

    ReplyDelete
  3. seronok tgk org lain kawen mmg best..xpe semoga allah percepatkan jodoh awk ye ;)

    ReplyDelete
  4. muda atau tua :) jika berjodoh tak kira :) rezeki Allah siapa yang tahu

    ReplyDelete
  5. kahwin muda banyak kelebihannya.. akak je tak manfaatkan peluang itu..

    ReplyDelete
  6. In shaa Allah.. pasti akan ada Sue.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  7. In sya Allah sue...

    Kalau ada jodoh,elok la kawin di usia muda...byk kebaikannya....

    ReplyDelete
  8. Salam Sue, apa kabar ? Lama dah tak bertandang ke blog Sue. Hemm....bunyi macam ada orang nak naik pelamin je. Macam bunyi lagu ' pelamin angan ku indah' je. Jemput akak ya Sue bila sampai waktu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...pelamin xjumpa2 lagi kak hihihi

      Delete
  9. Saja singgah lg jenguk sue.....moga sihat ye sue....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak sihat:) akak sihat?best g cameron?

      Delete
  10. tahniah buat kawan sue.. jodoh dah sampai.. untung kawen muda nie..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ