Followers

2013/11/26

Budaya baling Tepung dan Telor

















Assalamualaikum...
Selamat Pagi Semua
agak lama juga sue x update 
entry...dalam 3 hari jugak..
(─‿‿─) nak kata bz x jgak...
sue buat apa sue pown xtaw...
haha...maybe no idea around 
my mind...

























but...
today idea mencurah2 macam air...
xla byk mcm air....
xberhenti pulak kan....
"berat" pulak blog sue...(─‿‿─) yeke??

back to the entry
hari ini sue nak bercerita
sedikit..tentang" Budaya baling Tepung dan Telor"
agak interesting jugak bukan?

tambahan pula sekarang
lagi beberapa hari lagi
pelajar spm tahun nie akan
tamat persekolahan..





















sue yakin....
" Budaya baling Tepung dan Telor"
msti akan terlaksana juga oleh
pelajar sekolah bagi meraikan 
hari terakhir persekolahan...
hahaha...☜(ˆ▽ˆ)



















sue dulu time hari lahir
selalu kena....panas je hati nie
tapi best jugak la...
haha.....
eh!korang pernah kena x?
cer cita sikit?



18 comments:

  1. hehe...
    staat ni shark mmg x pnah kena lagi nie..
    biasanya budak2 kurang matang jer buat nie.
    hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam shark...betul ckp shark tu.mcm xmtg haha

      Delete
  2. Assalamualaikum...

    hahaha sofia teringat dulu zamn study..main baling2 time birthday member..mmg syokk bile igt balik

    regards,
    Triplesmiley

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam sofia...
      hehe...kenangan tu sofia... :)

      Delete
  3. Hehe... errmm.. idah pernah kenaa... bukan telur.. tapi arang... biasanya dorang main arang nie time kenduri kawin selesai.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam....acik idah msti klakar time tu kan....dah la cntik akak nie...hehe

      Delete
  4. Pernah.. masa kat sekolah teknik.. haha memang gilalah tengah kemas2 beg buku nak balik, tiba2 dorang tutup pintu datang dekat ramai2 baling tepung air telur semua.. Aduh.. geram jelah, baju semua habis terpaksa basuh oadahal dah plan nak pakai balik esok (biasalah ayat budak asrama) HEHE :) but best sangat2 kenangan tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam shakira...actually stay asrama mmng best....byk dgn kawan saja....:)

      Delete
  5. setakat ni akak tak pernah kena lagi.. sebab kawan-kawan akak dulu cakap akak ni sensitif, mereka nak buat takut akak menangis je.. hehe..

    ReplyDelete
  6. cik akak tak pernah lagi tahu benda cam nie..hahaha

    ReplyDelete
  7. Dulu bila hari terakhir tamat sekolah mmg ramai2 buat mcm ni.. abis semua termasuk kelas2 sekali.. nostalgia lah.. :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe best tu....msti ada simpan gambar hehe

      Delete
  8. ija pun pernah kena baling tepung..hahahhaa. kawan kawan suprise kan besday. nak marah tak boleh...sabar je lah..sweet memory

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu...nak marah kesian pulak...hehe

      Delete
  9. Akak tak pernah kenapun..hahaha....

    ReplyDelete
  10. Anak akak hari ni last day SPM. Habis periksa je masing-masing pakat baling tepung sesama sendiri di dalam kelas. Balik, seluar sekolah semua putih. Hehe...sabar ajalah.

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ