Followers

2013/11/16

Bila Driving





















Assalamualaikum≧◠◡◠≦✌
Selamat Pagi Semua...
Alhamdulillah sampai ke destinasi
dengan selamat≧◔◡◔≦

Semua dah breakfest ke?
sue baru lepas makan
nasik lemak..⁀⊙﹏☉⁀
kawan belanja...
rezeki jangan ditolak...
moga2x kawan sue sentiasa dimurahan rezeki
amin...≧◠◡◠≦✌






















ahah!!
sue nak bagitahu nie...
semalam sue belajar driving...
hmmm....pening la..(╥﹏╥)
semua nak kena ingat...(╥﹏╥)
sampai xteringat....(╥﹏╥)
haha...tengok muka cikgu yang mengajar tu
terus lupa...hahaha...

berapa kali dah dok ulang buat parking
hadoiii....bila tanya angguk kepala...
hahaa...bila buat x ingat pulak...
maybe first time belajar parking kereta...(─‿‿─)nak pujuk hati la tu..
minggu depan 4 jam....lepas tu terus QTI
kawan2 semua ada experience x?
ada ambil extra latihan x??
cita la...nak tahu....≧◔◡◔≦
bagi semangat kat sue sikit....hehe

Mata2 Blog Pilihan
Semester ll PASUM kini bermula -Raisyasukor

7 comments:

  1. haha , good luck ! sis cukup lemah dekat atas bukit , yg kna stop atas bukit tu . Sampai kena marah . hehhee

    ReplyDelete
  2. All the best Sue.. semoga dipermudahkan & berjaya..aamiin.

    ReplyDelete
  3. semoga sue berjaya dapat lesen kereta tu.. akak dulu ambil lesen dah tua umur akak.. dapat pula cikgu pengkid.. alhamdulillah lulus.. sue kena fokus dan selalu praktis, insya-Allah boleh.. akak doakan semoga semua urusan sue untuk mendapatkan lesen tu dipermudahkan oleh Allah.. :D

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya sue.. Kena betul2 fokus ok. (*_^)

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya..Jangan lupa pakai seat belt tau.....

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ