Followers

2013/10/25

Inspirasi



















Assalamualaikum..
Selamat Petang...
Dah Pukul 6.00 pm
(─‿‿─) tak kalot pulak??? nak balik??
hahaha....
ha!! ni kes rindu 
nak update  entry la nie...(>‿◠)✌

Actually sue bz sesangat..
(─‿‿─) kekangan masa yang agak kritikal
hahaha.....
ngah update kerja yang
terbangkai hahaha......terbengkalai(─‿‿─)
tapi sue still bukak juga tengok 
komen...dan tak publish....
dan xupdate entry....bz jadi xdok feeel
hahaha...☜(ˆ▽ˆ)

nampak x gambar buku 
kat atas tu??
sue dah baca....
best sgt....banyak manfaaat
rugi kalo tak beli....≧◠◡◠≦✌
actually sue dapat hadiah!!!!
huwaaa....staff ofice yang bagi...
nak tengok...???























Gambar nie ambil kat google...
tak sempat nak upload
batteri low....mati terus...
hadoiiii....

apa2 pown..
hapy sangat2...≧◔◡◔≦
korang kalau ada buku motivasi yang best2
bagitahu lah ye....≧◠◡◠≦✌

17 comments:

  1. buku2 yang baik boleh menjadikan kita lebih baik...
    ╔════════════════════════╗

    ║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
  2. Banyak manfaat kalau suka membaca. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu....tapi sekarang mcm2 kaedah dah ada kan
      kat youtube pown boleh motivasikan diri

      Delete
  3. Haisshhh...penat akak dok ulang taip komen...hehehe...line tak kuat la sue...tk lekat komen akak...ini last try..kalau tkde esok dtg lg.....hehehehe

    slmt mlm sue...nak zzzzz dh ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpala kak...tima kasih kak sebab selalu singgah blog..
      terharu taw kak

      Delete
    2. Sebnrnya akak dah tulis begini sue...akak memang suka dgn prof muaya ni,suka baca status dia di fb tp kdg2 akak keliru dn x berapa setuju dgn prof ni yg suruh kita tolak dn jauhkan org yg beraura negatif dlm idup,,misalnya mereka yg tulis status negetif sbbnya akak suka juga bc status dato dr fadilah kamsah...dr fadilah plak menganjurkan kita jupaya menolong org lain ke arah hidup yg lebih baik...akak perah juga baca komen di status prof muhaya yg x setuju dgn kata2 dia...wallahualam....

      Delete
  4. Inspirasi terbaik utk kehidupan.. syabas Sue :)

    ReplyDelete
  5. seronoknya dpt baca buku motivasi...

    ReplyDelete
  6. Saya suka dengar motivasi prof muhaya kat tv & mp3. Tapi tak pernah baca buku dia lagi.

    ReplyDelete
  7. bagus membaca buku-buku motivasi macam tu kan.. akak suka kumpul dan baca buku-buku dr. hm tuah al-haj.. sebab akak suka baca ayat yang santai.. kalau ayat berbunga cinta sangat susah otak ni nak menghadamnya.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak...xdtgkan manfaat...lagi buat kita berangan ada la hihih

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ