Followers

2013/10/27

Busy Now























Mata2 Blog Pilihan
Hadiah Terindah-Wirda Amir

18 comments:

  1. Salam sue...Alahai....bz sampai tk ada kata2 yg terucap ye sue...harini hari bekerjakan sue...siapkan kerja yg bertimbun tu kan...?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...betul tu kak...hehe ahad pown keja =.=

      Delete
  2. eh Sue.. Ahad Koje ye... "rilex sister...sister rilex" :))

    ReplyDelete
  3. Wah.. busy btul kertas smpi mcm tu hehee.. Semoga dipermudahkan segalanya ye Sue.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. Amboi sampai cmtu skali bz ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...betimbun smpai xcukup table hihih

      Delete
  5. selamat berhujung minggu adik.. selamat bekerja untuk esok.. :D

    ReplyDelete
  6. Sue ku sayang...

    Akak ada kemusykilanlah...di list pengomen setiap blog tu,misal kata blog akak tu ada 10 pengomen terbanyakkan....nama tu otomatik ada kat situ ke atau akak kena boh link blog mcm akak boh kat bloglist tu...?akak tak tau sbb ini kerja mr wonderpet...akak hairan kenapa nama sue x naik2 sdgkan nama blogger yg jarang beri komen plak naik dulu...musykillah...sue x payah publish soalan akak ni pun tkpe....akak malu sbb byk yg akak x tau...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia akan automatik la kak...akak try pakai yg sue punya....tengok

      Delete
  7. Salam..slmt pg sue...

    Akak dtg nk tgk jwpn pd soalan akak tu..hehe...bz lg ye sue...?moga Allah permudakan urusan sue ye.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak try pakai widget sue punya tengok amik kat "Dapatkan Widget Ini " ke sama saja

      Delete
  8. Automatik ye sue...ok...akak tunggu je nama sue naik...akak x pandai bo witget kat blog akak sue,akak cuma pandai tulis entry je...yg lain2 tu semua mr wonderpet yg buat....akak memang suka sgt witget pengomen yg ada di blog sue ni....best la..ada 20 pastu siap ada pic profile blogger lg...i like

    ReplyDelete
  9. wahh sibuk betul :) selamat berkerja :)

    ReplyDelete
  10. Ni baru betul, hampir tertimbun dek kertas..., rilex sue, rilex.

    ReplyDelete
  11. Salam Sue =) ptt la lama xnmpak..smoga smua urusan dipermudahkanNya..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ