Followers

2013/09/21

Tak Kenal Maka Tak Cinta



















Assalamualaikum.....
Wah......Cuti2 nie korang buat apa?
sue tak g mana pun...
sekarang ada di rumah sedara...(-_-) sempat lagi update entry....haha...
pinjam laptop mak sedara....
mak sedara sue buat makan-makan sikit....


makan laksa kuala kedah....
sapa pernah makan???
yang specialnya laksa nie....
ada sambal kelapa....
sedap juga.....
cer tengok bawah....
sue ada upload....




















Laksanya mana?
laksanya da habis...haha
tgl sambal sahaja...(-_-)

hah...sebelom terlupa..
sue tnya...korang kenal x buah yang sue upload tu
cer tengok atas...?

15 comments:

  1. buah ape tu sue??macam peach je..ke salah?huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah2...sue pown xtaw...tu tnya tu...org dulu2 taw la..ritu g mkn kenduri..hehe nmpak buah tu snap la..nmpak sedap....hehe

      Delete
  2. Mcm buah tomato je.. Tomato kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan...hehe sue pown xtaw...tu tnya kot2 taw...hehe

      Delete
  3. Replies
    1. bukan kak...hehe sue xtaw juga....org dulu2 suka mkn buah nie

      Delete
  4. buah pisang kaki?? dalam bekas 2 ape?? ayam goreng ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhhaa....bukanlah....sue pown xtaw buah apa.....saja tnya kot2 taw...xla sambal mkn dengan laksa...msti xpena mkn?hehe

      Delete
    2. hahaha pulak =) nmpak mcm buah peach..

      Delete
  5. Apa la kaitan buah tu dgn laksa kuala kedah ye....akak tk penah mkn laksa kuala kedah...sayangnya tinggal sambal je....ermmmmm,sblm mkn lupa nak snap ye...dh kenyang br ingat..sama la perangai akak,mcm tu la...bila tgh lapar...dh x ingat apa dah...

    P/s..buah apa tu sue?

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la kak..pening agaknya...saja letak buah tu..hehehee..buah salat mak sue kata...hehe kat kg je ada

      Delete
  6. buah apa tu sue...akak pernah jugak makan laksa kat kedah...dorang letak sambal kelapa macam pic sue tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat rumah sue la tu kak...(T_T) kalo x boleh mai mkn nasik kat rumah...hehe

      Delete
  7. oh cool! awak tengok blog saya boleh. saya travelling blog. tolong tengok eh. baru menjinak2kan diri nak blog. sila tunjuk ajar.

    http://naskahdarisaya.blogspot.com/

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ