Followers

2013/09/21

Ubuntu
























Assalamualaikum....
Buat Apa tu....?
Buntu.....sue buntu hari ini....
Sebab?
Bb xboleh on.....
dan sue xtahu nak buat mcm mana?
sesuka hati je nak off....(─‿‿─)

tekanan pulak rasa....
sabar jela.....(T_T)

16 comments:

  1. Replies
    1. tu la...nk beli lain...pikir 2,3 kali la..hehehe
      nie pown org belikan...:P

      Delete
  2. Salam sue...

    Terimaksih singgah...alaa...byk entry sue akak terlepas...link blog sue x masuk dlm bloglist akak lg rupanya....akak guna hp je ni...nnti bila guna lappy akak buat ye...in sya Allah....
    Kenapa dgn bb tu?baterinyakah?atau apakah?....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...xpela kak...aka tgk entry pown dh cukup bagi sue...hehe..entah xboleh on..

      Delete
  3. sabar sue.. jangan stress.. jom keluar jalan2 kat luar di hujung minggu.. akak pun kalau broadband bermasalah mesti geram..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe....rasa mcm xnk pakai tepon..=.= hehhe
      tapi kena pakai jugak...hehe

      Delete
  4. Hp bermasalah ke?tukar baru habis cerita.hehehe

    ReplyDelete
  5. haha.. alololo.. kesiannya. saya pakai nfon biasa je ha.. alhamdulillah ok lagi.. haha.. nfon tu ngada2 nak suruh tukar baru la tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha...masaalah charge xmasuk la rubi...dya nak yg ori....xnk yag 15 hinggit...=.=

      Delete
  6. gaji dah nak msk hari rabu ni.
    jom beli handphone baru :)

    ReplyDelete
  7. sabar sue...simptom2 nak kena tukar hp baru tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh dah pening dh..kena beli charger baru

      Delete
  8. Layan menonton tv je sue, nanti2 elok lah hp tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe kena tukar charger en khir...heheh

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ