Followers

2013/09/12

Segmen 1st Mama



Assalamualaikum...
nampak x gambar kat atas tu..
punya la...comel......(>‿◠)✌
Nie ha....segmen mama...
Segmen nie first time taw...mama lancarkan...≧◔◡◔≦ hebatnye..

Jom kita tengok apa kata mama :

Jom cepat2 kita join.....
syarat pown mudah sahaja...
Korang boring...dok tempat keja ...xdak keja maybe?(─‿‿─) memandai ckp org xdak keja...hahhaa...
alang2 tu join la segmen nie...bagi support kat mama....

19 comments:

  1. salam, terima kasih sebab sudi join segmen mama ye...

    salam perkenalan dari mama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga mama...tq singgah blog sue

      Delete
  2. salam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  4. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  5. Slmt bersegmen.. Sy dh join juga segmen ni. Good luck ye :)

    ReplyDelete
  6. hai,saya dah follow sini.jemput ke blog :)

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. #351

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  8. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  11. salam.. singgah & folo sini .. dari segmen yang sama .
    sudi sudi folo Si Ratu Di Hati Si Dia
    http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    >__<

    ReplyDelete
  12. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ