Followers

2013/09/12

Happy Blogwalking



Assalamualikum....
2nd segmen yang sue join nie...menarik juga nie...(>‿◠)✌
segmen nie lebih kepada mengenali bloggers2 lain..
erti kata "Blogwalking" so dh join jgn mals pulak
nak blogwalking...hahaaha(─‿‿─) seronok ye

Jom kita tengok apa kata pemilik segmen nie....(>‿◠)✌




cara-caranya 
kalau nak join..KLIK SINI


15 comments:

  1. wah all the best ye,sis.kak lea susah nak join kalau segmen blogwalking sebab dah tentu kita kena singgah balas semua yang join.kerja kat office menimbun dik oiii huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu la dah join kena blogwalking la kak lea...hehe

      Delete
  2. Replies
    1. tima kaseh bunda...tq ye singgah blog sue :)

      Delete
  3. Replies
    1. thanks kopi pasta....sedap ke minum kopi n makan pasta...hehe

      Delete
  4. Ziarah malam salam ukhuwah,Happy Blogwalking 4U bagus nian blog kamu.

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ