Followers

2013/09/22

Nak Yang Mahal Rupanya
























Assalamualaikum semua.....
Selamat Pagi....
Mesti sekarang ada yang tengah keja?or dalam kuliah?(─‿‿─) smbil bukak blog...
bloggers tegar nie....dengar  pensyarah dok sembang depan
sempat men tenet....hahaha≧◠◡◠≦✌
(─‿‿─) sue dulu siap men game g dalam lab...haha

Alhamdulilah...diberi kesempatan lagi untuk
bernafas dibumi Allah s.w.t nie....
moga2 dipermudahkan urusan kita hari ini..
dan diberikan juga kebaikan dunia dan juga akhirat....
Amin...


Entry sue semalam tentang Bb
sue xboleh nk on kan?
sue dah taw kenapa...haha
semalam strees kot..bbb xleh nak on...caj dah sejam dh..
sue xleh nak buat keja kalo bb xleh on....(─‿‿─) keje opis  pakai fone ke?
hahah...xla...xleh la kalo fone dah problem..hati xsenang..(─‿‿─)
terus terang kan senang...cheiii

Actuallly charge tu xmasuk eletrik...(─‿‿─) ha??xmasuk eletrik?? haha
bahasa apakah ini....
maksudnya bateri xdicaj...haha..
patot la....≧◔◡◔≦

sue balik keja...
g caj kat rumah...pkai caj mak sue...
boleh pulak on?
OOOO....charge yang mahal mahu pulak on...
paham dah la....bb sue nak charge baru...
(T_T )duit gaji beli charge pulak dah...
baru nak start bayar duit ptptn...haha

Mata2 Blog Pilihan
Pesta Buku MPH





12 comments:

  1. memang saje nak menghabiskan duit kite la bende tu :D

    p/s: jom support segmen fifi http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/09/segmen-my-feveret-book-everrr.html :)

    ReplyDelete
  2. Ohh.. x pe, x de charger pun susah.. smpi bila2 pun hp x boleh on pulak nnit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ada g 1 en khir...tapi fon biasa saja...

      Delete
  3. Amin =) hahaha..lpas ni kena beli yg mhal la..acane plak bru bleh perasan..kena pkai dua hp la..sng skit

    ReplyDelete
  4. heheh..
    dia nk barang ori tu..
    x main ler ciplak2 nie..

    ReplyDelete
  5. Charge tk masuk eletrik..?hahaha...faham2..kalau akakpun uuna bahasa mcm tu juga..ehehehe...adoii...kelakarlah....

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ