Followers

2013/09/23

Home Alone


















Assalamualaikum...
Good Morning!!
Wah....pagi nie hujan hujan renyai..
sejuk je.....hujan rahmat..

But....
Nasib baik xkena hujan....
datang awal...fuh...(>‿◠)✌
bawak moto mcm kura2 sue nie..
hahaha...nseb bek sampai awal..


Bekfez??
Today...simple2 sahaja...diet kononnya...
minum milo panas  n biskut merry...haha≧◔◡◔≦
kat rumah tadi dah melantak bihun goreng dh..
hahahaha...☜(ˆ▽ˆ)tertipu...tertipu

serius....(╥﹏╥) ke sedih nie..
Tahu kenapa tittle sue hari ini "Home Alone"

bukan sue ditinggalkan mcm Filem Home Alone tu...
tapi sue merelakan diri ditinggalkan...hahakss(╥﹏╥)

Gambar rumah yang sue upload tu
cer tengok atas...≧◔◡◔≦
nak bgtahu yang sue dok sorang2 kat rumah hari ini
smpai hari kamis....da sapa2 nak teman x?
hahhaa..(>‿◠)✌




















Famili mana??
Dieorang g bercuti....(─‿‿─) hujung2 bulan banyak pulak duit?hehe
holiday free....kerajaan tanggung untuk yang berpencen..
hahaha kalo x...setahun sekali je dapat merasa...
dah org nak bagi xkan nak tolak....≧◠◡◠≦✌

Bercuti dimana?
"Cameron Highland"(╥﹏╥)
disebabkan kerja...tak boleh pergi...
(─‿‿─) mintak cuti last2 minute sapa nak bagi...choiii





















 mak!!!!!kutip starwbery seguni bawak balik....sodap turrr...
≧◔◡◔≦dengar ke tak...kuat menjerit nieh


Status FB Hari Ini










Sebelum sue mengakhiri  ceramah pagi nie...(─‿‿─) da mcm ustazah pulak
jawap soalan sue...cer tengok gambar di bawah... jawap2x≧◠◡◠≦✌













17 comments:

  1. hehe sabar ya.. tuntutan kerja, nak buat mcm mna kan.. insyaAllah ada rezeki lain nnti tu sis.. hehe sis, jom berpantun..bleh menang hadiah..jom!

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/segmen-komen-berpantun-by-shakira.html

    ReplyDelete
  2. hehe ok....tu la...komitmen dlm berkerja...chewah

    ReplyDelete
  3. wah.. seronok tau home alone sorang-sorang, aktiviti bebas... hihi

    ReplyDelete
  4. hehhe..
    kene tinggal plak dia.
    kunci umah elok2 ler kalu duk sorg tu.

    ReplyDelete
  5. mesti rasa gila xbest kan bila famili berjimba, kita keseorangan :(

    ReplyDelete
  6. Mmg home alone laa.. sabar je lah ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh xpa2...anak akak teman kan...=.=penakot

      Delete
  7. wahh best tu bercuti di cameron highlands...x pe la..next time boleh pergi pulak kan :)

    ReplyDelete
  8. sy pilih no 4..posisi tu paling best kalau xtahan sangat dah mengantuk dalam kelas :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh....sue pown cmtu jugak......lantak la...dh ngantok sgt...
      pernah sekali.....lecture bercakap kat depan 2,3 org je yg xtido yg lain semua tdo...hehehhe lecture tu....buat slumber je...xmrh pom

      Delete
  9. owh..hari ini fizi tidur jam 6 td..kerja bertimbung nk present pagi nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertimbung....hehe....buat slide la tu...hehee goood luck fizi

      Delete
  10. Jgn pandang belakang ye sue..ehehehe...best cameron..sejukkkkk

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ