Followers

2013/08/04

Akibat Upload Gambar Facebook

Assalamualaikum


Morning!!! Raya dah nak dekat 2 hari je lagi...hehe
cmna persiapan?dah siap semua?hehe
raya nie sue biasa2 je....xla meriah sangatala kadar je...hehe
Back to the topik,sue nak share ckit tentang 
kawan facebook  sue sorang nieceritanya cmnie..pagi td time sahur
sue online fb and mmbe sue msj.. cmnie


Nmpak jelas x?kalo xnmpak gunakan tumbesaran ye..hehe
paham x mesej nie? disebabkan upload gambar kat fb jadi cmnie
takut jugak sue...hmmm kat fb sue xla byk gmbar sgt
tapi kena hati2 la kan...tkt jadi cm budak perempuan nie kan
kesian dya...harap2 dya cepat sembuh...pada kawan kawan hati2 ye dengan gambar
facebook kita...mana taw kot ada yg dengki ke kan....
kla nie jela kot yang sue nk bgtaw..
Assalamualaikum




6 comments:

  1. xsuke bila org paksa nk tgk muka difb..haters!

    ReplyDelete
  2. tu pasal..terpksa mnymr pki muka org lain nmpknyer..^_^ mcm2 org sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....tkt jugak...gmbar xleh ltk yg cntik2...hehe

      Delete
  3. Replies
    1. jauh2 kan lah dari perkara mcm nie...amin

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ