Followers

2013/06/04

Hot Stuff Yang Pelik Di Jepun

                                                         First Entri untuk hot Stuff Ms nak kongsikan beberapa himpunan
                                                                hot stuff yang pelik2 Ms rasa Ms nk tunjuk kat korang....
                                                         Semua hot stuff nie dari jepun...memang pelik tapi unik dan kreatif....


sekali pandang macam kotak mancis kan2 tp bukan
sebenarnya,ia sejenis kotak minuman.....kreatif kan?




Ini adalah keretaapi yang digunakan oleh org jepun.
comel kan?hehehe



Ini adalah tisu yang digunakan oleh penduduk jepun
tulisan yang berada di tisu itu mengandungi ayat2 cinta....
xpelik ke?hehe


Ini adalah batu,bentuk macam baju kan?sebenarnya
memang baju,bia direndam ia akan bertukar menjadi
baju yang lembut.............pelik ke??x


direndam


mengembang

huwahhhhh!!!




Credit To : http://busuk.org




                                                   

4 comments:

  1. Mesti tak penuh almari kalau semua baju macam tu.

    ReplyDelete
  2. pelik tapi menarik... orang jepun ni otak memang geliga lah

    ReplyDelete
  3. hehe..ada lagi yg pelik org jepun nie...nanti sue masukkan dlm entri :)

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ