Followers

2014/07/11

Now I Am Back




Assalamualaikum...
apa khabar semua?
dah lama sue tak buka blog nie...
rasa gugup pulak taip kat keyboard nie...
hehe...

rasanya dah berbulan -bulan 

sue tak publish post...
actually dah mcm2 perubahan dalam hidup sue..
kenapa terdetik nak post entri?setelah sekian lama?
hehehe....(>_<)

malulah...nak bagitahu...

kena bagitahu jugak sebab sue tanya sue la kena jawap(҂⌣̀_⌣́)
haha..
sebab rindu kat korang la...ada lagi ke yang rindu??(-_-)

last but not least...(-_-)speaking kau..haha

thanks pada rakan blogger yang still lagi
blogwalking blog sue yang tak terupdate entry nie
haha...
ha!!dan yang still ingat besday sue....
thanks a lot...

eh!!Selamat Berpuasa ya...

mcm mana puasa ok x?
ada tinggal lagi x?

waiting for my next entri ya!!


Mata2 Blog Pilihan

triplesmiley-akhirnya

4 comments:

  1. Salam Ramadhan & berblogging Sue... semoga sihat & ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin sue

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ