Followers

2013/11/13

When Trouble



























Assalamualaikum....
Selamat Pagi semua...
Dah bekfez belum??⁀⊙﹏☉⁀
sue baru saja lepas makan...
alhamdulilah kenyang hehehe...
≥Ö‿Ö≤ baru semangat nak publish entry


sue minta maaf sangat2x sebab  sue
tak post entry beberapa hari ini(╥﹏╥)
hari tu wifi handfone...
hari ini wifi office pulak(─‿‿─) sue rasa sue kena beli
broadband sendirilah kan...hihihi

wifi office tak boleh connect kat laptop
hadoi....tekanan jugak la...(╥﹏╥)
but today dah solve dah...alhamdulilah..

dah boleh internet....
sue cepat2 buka blog....
rindu sesangat nk post entry(╥﹏╥)
baru sue tahu bagaimana jiwa bloggers(─‿‿─) perasaan kau....
gian jugak bila tak dapat update entry...hihihi



























(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
They call me blogger??
actually sue terharu dengan majikan sue..hihi
he call me bloggers...
sue  main blog nie sesuka hati saja...
untuk bercerita tentang kehidupan sue...
serba sikit tentang pengetahuan yang sue tahu...
terasa juga dihargai...≧◔◡◔≦
TQ bos...kata2nya menyuntik lagi semangat sue 
untuk aktif berblogging...≧◠◡◠≦✌
i need that spirit..

Mata2 Blog Pilihan
Si Ibu Penganti Diri  - wanariahamiza


15 comments:

  1. selamat pagi..salam singgah di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam montana terima kasih singgah blog sue

      Delete
  2. Replies
    1. salam TB...alhamdulillah sihat walafiat..tb sihat?

      Delete
  3. selamat pagi...
    bagus la kalau macam tu.. boleh naikkan semangat berblog.. hehe

    anyway, "mcm mana buat kotak komen nie"
    mcm mana yg sue maksudkan dengan kotak komen tu? yg embeded boleh reply, atau gambar avatar bentuk bulat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yap...yang avatar bulat tu...pha ada buat tuto x?

      Delete
    2. x de.. tapi pha si pakai tuto yg ni je :
      http://tekhnik-blog.blogspot.com/2012/09/cara-membuat-avatar-comments-bulat.html

      Delete
  4. perghhh bos bagi sokongan tu
    lau k.el pya bos...nak bukak blog pun takut hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihih...bos sporting el...hihihi alhamdulillah

      Delete
  5. Salam sue...

    Selamat pg menjelang tghari dh ni..harini akak puasa sempena 10 muharam..

    Kadang2 memang mcm tu sue,gian sgt kalau x dpt buka blog,tp ada masanya akak bagaikan tkde semangat je...

    Comel je baby tu...mcm akak punya buah cinta je..hehe

    best dpt bost sporting mcm tu...jd x perlu la sorok dr bos bila nak online.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..hihihi kak wirda kan suka baby...hihi
      senyuman baby nie ikhlas :)

      alhamdulillah..dia xkesah...hihih tapi keja mau buat

      Delete
  6. semoga terus bersemangat untuk blogging.. :D

    ReplyDelete
  7. Teruskn semangat berblogging Sue.. semoga berjaya kerjaya & kehidupan.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  8. smoga terus success mjadi blogger yg berjaya..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ