Followers

2013/11/07

Fix Wifi Error

























Assalamualaikum....
Selamat Jumaat...(─‿‿─)  tengahari dah pown
alhamdulillah kenyang....
makan nasik hari ini....
korang dah mamam ke?(─‿‿─)ayat org muda 
haha....


sebelum sue teruskan..
tahu nie...ramai yg nantian gambar
BBQ sue at pantai tu....hahaha(─‿‿─) perasan habaq hang.....
pantai la sangat kan...
bukan sue xnk upload...
that nite...fon sue battry bb low...(¬‿¬) time2 tu la yang nk low..


but!!
sis ada snap gambar...
mintak xbagi2 lagi pown(╥﹏╥)

Back to the tittle" Fix Wifi Error"
ahhh....nie konfem masaalah wifi....☜(ˆ▽ˆ)
betol....anda betol...tepat sekali....☜(ˆ▽ˆ)
haha.......



























ahaha.....cer tengok gambar tu...
nampak x?bila nak connect ke wifi
ERROR!!(╥﹏╥)
ada solution x??

actually fone nie mak sue 
bagi Samsung s3 Mini..
biasa la..dah dapat free...
mcm2 la nak rosak..
haha....

Bila difikirkan balik kan.....
masa pakai fone biasa2..
lagi tenang dari pakai fone 
canggiih2 nie....bila dah mcm2 ada..
mcm2 di download...
wechat la.. wasssup...la...
mengadap bendalah nie
24 jam....





















dah rosak.. jadi gelabah berok la....
hahaha☜(ˆ▽ˆ)  berok kau....ingat big foot tadi
dah lama sangat dok geladah...
last2 g jugak la....kedai telefon...
jumpa cousin....pakar gadget terkenal
kat kawasan kedah...haha ≧☉u_☉≦ nampak sangat tipu..

kena pulak RM 50...
hadoiiii...
(⊙.⊙(☉_☉)⊙.⊙)
alang2 fone tu..skrin touch tu 
tu kejap function kejap x...
g repair sekali....


Betul la kan....≧◔◡◔≦
bila difikir fikirkan balik
duit  yang dalam bank tu...
bukan duit kita...ada juga 
duit org lain....hahaha
balancenya kita punya...

pengajaran dari peristiwa ini
Duit bukan kita punya
semuanya...ada juga akan dipakai 
untuk membayar hutang....
duit yang org berhak untuk mendapatkannya
so settle hutang balance kita punya..(>‿◠)✌


Mata2 Blog Pilihan
Kamu beruntung menjadi perempuan yang tidak cantik


19 comments:

  1. Kalau dah pakai barang cangih, siaplah repairnya pun cangih juga bilnya. Tapi apa yang Sue tulis tu betul. Cuma duit baki yang trtinggal dalam dompet je kita punya, yang keluar dari dompet tu biasanya memang rezeki orang. Hemm.. salam jumaat Sue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak.....dalam akaun bank tu setengah je duit kita...yang lain hak org lain

      Delete
  2. Salam sue...

    Sori lambat sampai...untung la mak bg hp free....hehe...akak rasa nokia 3310 yg akak pakai dulu tahan lama..masa tu,itu la hp yg rasa dh canggih sgtkan sue...hehehe

    akak rasa,semua perkara dlm hidup kita ni perlukan duit...x tau la apa yg free...hehehe....

    ReplyDelete
  3. Salam sue....

    Akak rasa apa yg akak tulis pertama td x lekatlah sbb line ok..akak tulis lg ye...kena tau juga apa permasalahan sebenarnya....baru akak blh bg pandangan...sue blh inbox akak di page Papa Mama Buah Cinta..nnti akak add fb sue...in sya Allah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih kak...dh lama mintak ni

      Delete
    2. Akak tk on fb lg la syg...jrg on fb,biasanya terus ke blog je....

      Delete
  4. wah memang betol tu dik..biasalah kalau terlampau canggih gitu...duit pun akan melayang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihii taw xpa kak hihi...bek pkai fon biasa

      Delete
  5. Mmg mcm tu Sue.. canggih2 ni best.. tp kekdg bila jadi hal mulalah rasa mcm tak boleh hidup pulat x de benda canggih tu.. :D
    Salam Jumaat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiihi betul en khir...mak sue lat2 pkai fon biasa..asyik batery low hihih

      Delete
  6. sampai sekarang akak guna fon biasa saja.. tak beli pun smartphone lagi.. hehe..

    ReplyDelete
  7. Wahh..clear bebenor gambo sue yg ni..Hmm..yelah, sekrang, tak kena gaya, gerak satu tangan pun boleh kena cas duit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihih biar clear...jmpa nnti tego la hihihih

      Delete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ