Followers

2013/11/05

BbQ


























Assalamualaikum...
Selamat Pagi!!!
Dah Brekfez Blom?(✿◠‿◠)
Alhamdullilah....
kenyang sokmo sue hari ini...
makan nasik lemak...kat menara 
alor setar dengan sepupu....
korang pernah g menara alor setar x??
actually sepupu sue keja situ..
so spend time breakfast dengan dia
(─‿‿─)lupa snap gambar la pulak...
agak kelaparan...haha...

(>‿◠)✌
sebelum sue bercerita dengan lebih
panjang berjela...haha(─‿‿─) 
sue nak minta maaf sebab
sekarang nie sue hanya update
entry sehari 1 sahaja...
kalo rajin sikit 2...haha
dulu  3,4 post sehari....

sue bz dengan kerja di ofis...
tapi sue xpernah lupa..
nk update entry...
paling busuk pown sehari 1 post
(─‿‿─)busuknya...


sue xnk bila kawan2
blogwalking...nmpak entry 
yang  lepas2 sahaja..
dan sue nak terima kasih juga pada
kawan2 blog yang tidak jemu singgah blog sue...≧◔◡◔≦

Back to the entry "BbQ"
nampak tak gambar kat atas tu?≧◔◡◔≦
semalam bertungkus lumus menyiang ikan tu...
besar betul...
hadoi....kesian pulak tgk ikan tu(─‿‿─) kesian tak payah makan
first time menyiang ikan2 besar mcm tu..≧◉◡◉≦

malam nie nak buat
bbQ dengan kawan2...
tak sabar pulak...
nanti sue upload ye...
gambar....(>‿◠)✌

tapi yang bestnya
buat kat pantai...
wah....best...





















haha..bukan pantai kat atas ni...
sue curik kat google...
tapi pantai kat kuala kedah tu...
nak g kuala  perlis jauh pulak..≧◉◡◉≦

tak sabar dah nie...
dok terbayang saja...☜(ˆ▽ˆ)
korang kalo ada pengalaman
cita la sikit?nak tahu◔◡◔

Mata2 Blog Pilihan
Pemilik Stesen Petronas Tertekan -Memetlenggeng

9 comments:

  1. update tau gmbr bbq kat pantai!!! jeles ni

    ReplyDelete
  2. Bestnye sue...wat kuah cicah sekali...leh makan dgn ayam

    ReplyDelete
  3. la org kedah jg rupanya. sma la kita. Give me 5.
    jemput singgah di blog Yong
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com
    kalau rajin, tggalkanlah komen ye :)

    ReplyDelete
  4. Wah syok BBQ.. besar2 ikan tu mengalahkan ayam.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam rindu sue...

    Akak dh lama x update entry...malas je rasanya lgpunn adahal yg lebih penting akak kena buat waktu ni....satu ari satu entry tu kira ok da sue.....akak ni mau seminggu sekali kot...haha

    wahh...harini mesti ada entry berbbq di tepi pantai tu....

    ReplyDelete
  6. Ngeh ngeh ngeh...ingat dh ada entry....hehehe

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..

    Wahhh BBQ...terbaik...bestnyaaaa

    regards,
    Triplesmiley

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ