Followers

2013/10/17

Pening Berkorban



























Assalamualaikum...
Selamat Tengahari...
Eh!! dah lunch belum nie??⁀⊙﹏☉⁀

Entah ada lagi yang cuti
raya nie....sakan ye raya
hahaha...☜(ˆ▽ˆ)
jangan lupa kurangkan lemak ye...

serius....=.=
sue bz berapa hari ini....
banyak keja...
xsempat nak blogwalking...

tapi sesapa yang add facebook sue
ada juga sue upload gambar raya...
ala....2 photo je...
xbanyak gambar raya...
xsempat...
habiskan masa dengan makan
hahhaa......(╥﹏╥)
(─‿‿─)sampai pening banyak makan daging..hihihi
eh korang raya mcm mana???
cer cita sikit???

Mata2 Blog Pilihan
Layan Ibu Mertuaku Pancing Udang Galah


24 comments:

  1. salam rindu sue...

    akak br blk dr alor star semalam..masa tgk kat bendang sawah padi kat tepi jln tu..akak teringat sue tau...adk akak ada dok kat sana...titi gajah,anak bukit...tk jauh dr istana tu...

    akak ada baca komen sue dulu pasal add fb sue tu...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaaaaa..............................nak jumpa.....hadoi....
      nak no fon x?hehe nanti sue balik taiping umah ayah sue

      Delete
  2. ehh..lupa la akak nk bgtau,adik akak tu,guru kanan di sklh rendah..katanya cuti lama juga,harini cuti berganti..jd dr raya haji haritu..cutinya sampai hari sabtu....

    best makan sup siam yg dia masak....sup daging korban dan tulangnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue suka bihun sup siam tu kak....sedap...
      selalu bawak mak p pasar mkn bihun sup siam heheh

      Delete
    2. maap la mecelah kat sini.., cita pasai bihun sup siam..sama dak dgn bihun sup kemboja, pcl puny fav..tiap minggu dok ulang makan kedai depa. @banting Sel. mitak sue / wirda Amir atau sesapa blh buat entri pasal menu tu..upload gambar .

      Delete
  3. raya haji biasa2 jer..
    lepas solat g masijd melapah,
    nk bgambar ngan lembu pun dop sempat :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha......mst cute tangkap gambar dgn lembu hahaha

      Delete
  4. salam aidiladha sue.. raya haji akak biasa saja.. tak balik kampung pun.. hari pertama makan-makan dan lepak di rumah kakak akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu..sama la mcm sue..cuti pown sehari hehe

      Delete
  5. sayangnya raya qurban thn ni tak tolong lapah lembu kat masjid tp tolong makan daging je..., family kedah 1st time beraya umh pcl..sbb kami takleh balik haha tu yg best !

    ReplyDelete
  6. tqvm for mata2 blog pilihan sue tu :))

    ReplyDelete
  7. Done follow sini #426. Follow back ye - http://sharifahamarina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Kerja ari ni memanjang mengantuk je.. mungkin sbb bnyk makan santan lah rasanya Sue.. :)

    ReplyDelete
  9. Sya raya aritu hntam nasik himpit je..dgn rendang ayam pencen..ketupat x sentuh sbb angin..hehe

    ReplyDelete
  10. sama la, byk sgt mkn dgg sampai kepala pun dah pening skrg

    ReplyDelete
  11. Rajin Sue up date blog. Tak terkejar akak nak berblogwalking. Tahniah Sue :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...rindu kak serius...xupdate entry

      Delete
  12. Raya ok je.. :) Alhamdulillah rezeki Allah tak putus2.. Salam Aidiladha ya Sue..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ