Followers

2013/10/07

Opinion


Assalamualaikum....
Selamat Pagi semua...
Sue nak tanya sikit...
korang dah tengok KL Gengster 2?
sue xtengok lagi...
best x?
sapa2 yang sudi sila lah bagi pendapat...
sue nak tahu juga...≧◔◡◔≦


Mata2 Blog Pilihan
Enam beradik ditinggal kelaparan

14 comments:

  1. Belum sempat tengok. Anak akak ada bawak balik....tapi sampai ke sudah akak tak tengok lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sue pon baru nak tgk...internet mcm mana kak?ok?tm pown kdg2 prob juga ye kak

      Delete
  2. Replies
    1. hehe...apa lagi...g la dating ngan wife tgk kl gengster hehe

      Delete
  3. Dah tengok dah. Tapi kalau ade adik-adik yang bawah umur better tak payah kasik tengok. Ade unsur 18sx sikit. Huhu. Tapi kalau tak tengok memang tak rugi pun. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu....sue pown takut tgk aksi2 tendang2 nie hehhe

      Delete
  4. Anak2 sy pun ada ajak tengok, tp belum kesempatan utk menonton lg. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kl gengster kali nie mcm ganas sikit en khir...sue baru lepas tgk...tkt nanti anak2 ikut

      Delete
  5. mama teringin nak tengok tau, mesti gempak punye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....gempak smpai seriau nk tgk...hehe

      Delete
  6. Salam sue...

    Akak tak tgk la sue,konon dgr cite kwn2 best tau sue..akak ada bc sinopsis cite ni kat satu blog...mcm best je...ehehe...dh tgk nnti bgtau kat sini ye sue....

    ReplyDelete
  7. cik akak pun lom lagi dik...
    tapi serius cik akak memang tak tonton wayang kat pgg..hihi...

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ