Followers

2013/10/12

Jom Garis Potong













Assalamualaikum..
Selamat Pagi...
sekarang ini msti ada 
yang tengah bekfez lagi(─‿‿─)
or tengah berkerja...
pada yang berkerja
sue ucapkan selamat berkerja...
moga kita sentiasa memberi
komitmen yang baik semasa
menjalankan tugas...
amin...

nampak x gambar kat atas tu⁀⊙﹏☉⁀
hari ini...keja sue gunting kertas sahaja
hahaha.....☜(ˆ▽ˆ)

sue paling lemah...
bila nak potong kertas...
selalu senget..
agak x confident sikit..
dari dulu sampai sekarang
tangan asyik ketar....
haha....≧☉_☉≦ penyakit apakah ini?
choii.....

Mata2 BLog Pilihan
Kisah Harimau Besar
Fakta Tentang Rokok

10 comments:

  1. hehe...sally tgh bergolek kat umah ni..hahaha...selamat memotong ye :)

    ReplyDelete
  2. Salam Ahad Sue.. slmt berhujung minggu, semoga sentiasa ceria :)

    ReplyDelete
  3. saya biasa potong pakai pembaris je :P

    ReplyDelete
  4. selamat malam..harini akak lambat blogwalking

    ReplyDelete
  5. Huhu Shakira biasa potong guna pembaris, then mana yang ada serabut2 sikit baru baiki pakai gunting..ngeh3!

    ReplyDelete
  6. hihi, lucu pulak mama baca, mama potong kerta pakai pembaris besi tu.. senang.. hihi

    ReplyDelete
  7. akak selalu nak potong cari permukaan yang ada cermin.. lancar je..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ