Followers

2013/09/04

Unexpected Gift


   Assalamualaikum everybody!!!
   Stand up!!Good Afternoon Teacher...=.= mood tido..
   Berangan nak jadi cikgu...huhu..insyallah mana taw 
   rezekikan...one day..maybe..≧◔◡◔≦
   
  Unexpected Gift?my title entry todays..
  korang rasa apa yang unexpected sgt nieh?
  wahaha.....sue memang admire sgt menda nie..
  xsangka mak sue belikan....terharu sangat...

 Sue tgk saja org lain pakai...n sue xpena pkai pown...(◑_◑)
 kdg2x  ada feel jugak nk pakai...maybe xde rezeki lagi...
 duit gaji byk pakai beli yg needed sahaja.....other else sue letak tepi dulu
 do the important thing dulu...balance baru pikir bout diri...


Last2 semalam couzin call and she said!!! your mom beli fone la!!!≧☉_☉≦
Oh...dengan nada yang relax sue said...sapa punya?⁀⊙﹏☉⁀ xnk excited lebih
takut yang org lain punya......hhahaha bikin malu saja..(─‿‿─)
then she said....kau punye la begong!! hah....dah dapat begong...ok fine....(─‿‿─)

hati.......happy....
rasa.......bersyukur
thanks....Allah s.w.t makbulkan impian hambaMu ini...
then  thanks to.....my mom..love you so much....

but......stop!!
jauh disudut hati da something yg rasa mcm lagi best kalo beli guna duit sendiri...
memang su admit la....if pakai duit sendiri more and many more and triple more satisfied la.....byk chipmore kau =.=
and also the important is more appreciate la kan benda tu....

but......ada lagi but..=.=
sue appreciate my mom gift...sgt bernilai...(>‿◠)✌
dok story panjang2 nie korang tahu ke menda apa?memang la xtahu dah xbgtahu...
mau tanya lagi ker....(─‿‿─)lol

rasa.....malu nk bagi tahu...
urmmmm...tawu korang semua dh lama pakai
sue baru nk pakai.....hahhaha
malu...malu....t(>.<t)

tengak kat bawah tu....yang tu la...
ee...malunye =.= tutup muka jap....
xmeletop cm korang...bb je pown...hahaha
tapi sue bersyukur..tq Allah tq Mom..:)


Mata2x  Blog Pilihan


10 comments:

  1. Replies
    1. tak disangka2....tolak rugi pulak...hehe

      Delete
  2. gee bestnya .anis pun tringin nak pakai bb tp xada rezeki lagi :D

    ReplyDelete
  3. ape yang penting keikhlasan orang yang memberi....oklah tuh...hehehe...

    ReplyDelete
  4. untungnya dik....cik akka pon nak juga...cakap kat emak tu...hihihi

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah dayah...rezeki namanya tu....

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ