Followers

2013/09/16

Kenapa Dengan Marketing Online








Assalamualaikum....
yea....dah pukul 1.00pm...bole makan..hee(>‿◠)✌
sebelum tu sue nak inform....kat bloggers2 semua
yang buat service kat blog nie.....
cer...baca gambar kat atas...nampak x??
faham kan?....
so bertindak ye.....sebelum kena saman...heee
byk duit korang nak bayar saman....(─‿‿─)

apa2 pertanyaan tengok kat sini KLIK
serius sue xtahu....haha
xmeniaga online lagi...

9 comments:

  1. Banyak juga denda tu..tak tau plak...thanks for the info..mana la tau lps ni nk buat bisness online...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....sekarang kan byk tipu....terutama online yang kat fb...mugkin sebb tu buat cmnie

      Delete
  2. perghh ? rupanya macam tuhh . tx for the info :D

    ReplyDelete
  3. aah nice sharing
    hope peniaga online menyedari notis ni
    rm5k banyak tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la....hehe....yg byk duit xkesah hehe

      Delete
  4. hu3..duit sja la =) nk daftar pn duit..kena sman pn duit..

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ