Followers

2013/09/24

" My Feveret Book Everrr "


Jom meriahkan segmen ni! Klik banner untuk join :)

Disponsor oleh:


Tamat: 29 September 2013 (8 malam)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Assalamualikum
Hari ini sue join Segemn adik yang suka starwberry nie...
blog penuh dengan strawbery....rasa lapar pulak...=.== nafsu2
Jom Sama-Sama Join Segmen Fifi Nie.....
Hadiah menarik!!!

Nyatakan buku/komik/majalah feveret korang and nyatakan mengapa. (Explain satu ayat je pon takpe)

-Bagi soalan fifi nie.....
Sue admit sue bukan ulat buku...tetapi..
ada juga beberapa buku yang sue suka baca...iaitu majalah Hijabista....kikiki
sebab suka tengok..pemakaian tudung dalam majalah tu dan juga info yang berguna untuk wanita  muslimah...(>‿◠)✌
itu sahaja....hope terpilih..amin2x






13 comments:

  1. selamat bersegmen dan semoga berjaya sue.. :D

    ReplyDelete
  2. goodluck and all the best . :)
    dari segmen yang sama juga http://arinalola.blogspot.com/2013/09/my-feveret-book-everrr.html

    ReplyDelete
  3. goodluck , singgah dari segmen yang sama :)

    http://arinalola.blogspot.com/2013/09/my-feveret-book-everrr.html

    ReplyDelete
  4. permpuan mmg minat pn kak majalah mcm 2 =) nway good luck yup

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ