Followers

2013/09/26

Duckling

























Assalamualaikum....
Alhamdulilah...kenyang...haha (>_<)

Sue makan apa hari ini?⁀⊙﹏☉⁀
cer pikir...haha..
cer tengok atas?gambar apakah itu..
ular kah?tenggilingkah?or semut kah....haha ≧☉_☉≦ 

Itiklah....hehe...
Ritu tengok Pak cik Pcl upload gulai itik...klik sini
teringin sudah...haha(─‿‿─) org lain makan dia pown nak makan...

2....3 hari lepas tu..
maksudnya hari ini lah....
time lunch tadi g beli gulai itik.....
ngap...ngap ler ngn nasik...bergegar perot....sedap..hahaaha
xsempat nk snap....dah masuk dalam perot..(─‿‿─) nampak x kerakusan itu...haha
wah...bahagia....dapat mkn...≧◔◡◔≦

Mata2 Blog Pilihan
Segmen Saya Mahu Ditegor

24 comments:

  1. gulai itik?ok xpernah rasa..klu angsa TB pernah lee mkn hehe..angsa rendang

    ReplyDelete
  2. Salam sue...

    Akakpun makan itik juga,buat rendang sedap sue..daging itik liat2 sodap.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam kak wirda...
      buat rendang? raya haji nie boleh try...hehe

      Delete
  3. aaah makan itik ?? oh noo acik tak pernah rasa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam....acik
      sedap...liat2 mcm ayam kampung...hehehee

      Delete
  4. Uii sedapnya.. dh lama juga x dpt pekena itik ni.. :)

    ReplyDelete
  5. akak tak pernah mencuba lagi.. tengok juga kat entri PCL tu, nampak macam ayam je kan..

    ReplyDelete
  6. Kesian itik... :D Tak pernah lagi try, kalau try pon, tak nak tahu apa yang dimasak oleh mereka.

    Nisa'

    ReplyDelete
  7. hahaha comelnya itik tu . . .
    bila baca pasal gulai itik ni teringat plak kat bff dia suka sangat mkn itik dia kata sedap. . . rendang itik mmg sedap . . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpena makan lagi nie...mcm nak try..ritu mkn gulai

      Delete
  8. hoho... gulai itik. x pernah rasa lg setakat nih.

    ReplyDelete
  9. Akak tak pernah rasa gulai itek walau pernah bela itek sekandang namun kemudiannya semua mati akibat terjun kolam. Pernah dengar itik mati kelemasan ? Haaa..itulah tragedi yang terjadi waktu akak try jadi penternak itik dulu. Cuba kirim gulai itik tu ke mari...hehehe

    ReplyDelete
  10. seumur hidup fizi x pernah lagi makan isi itik..hehe telur ada la..tapi jarang2 sekali

    ReplyDelete

If nak order jgn malu2 hehe
Wasapp :0194609037
Pm/Fb : Beautyladysshop
Postage RM 6 SM RM 9 SS
Pos : Isnin - Jumaat Sahaja

* untuk dptkn no account untuk transfer/bank in duit brg
boleh wassapp dulu yer or pm page sue.
*selalunya hari ini order n transfer duit,insyallah esok brg dah pos n akan diberi tracking no
*brg yang telah dipos adalah tanggungjawab anda,no refund yer sebab brg dah hantar.

TQ